Kontakt

   

Kontakt information

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os fra mandag - fredag 09.00 – 18.00. Vi vil have mulighed for, at hjælpe dig med at finde underholdning med vores professionelle erfaring! Også selvom du ikke ved hvor du skal begynde, vil vi hjælpe med at finde de helt rette elementer til dig og din begivenhed!​

 

Tlf: 7875 5977

Mandag til fredag – 09.00 - 18.00

Find os på Facebook, Twitter & Instagram

Oudeschans 85-4

1011 KW Amsterdam

IBAN: NL97INGB0006057961

in name of Evenses B.V.

BIC: INGBNL2A  

COC: 34377279

VAT: NL170040045B01

Kontakt form

Om Evenses

Evenses tilbyder professionel underholdning i hele Danmark. Vores brede sortiment består af alt fra bands og DJ til arrangementer og meget mere. Vi tilbyder vores kunder høj kvalitets underholdning til overkommelige priser. Evenses er markedsledende i den hollandske underholdningsindustri og tilbyder professionel underholdning i Belgien, Tyskland og England. Som et resultat af en hurtig udvidelse er vi et af Europas hurtigst voksende virksomheder inden for underholdningsindustrien.

 

Vi hjælper dig med, at arrangere større arrangementer eller mindre private fester. Ønsker du at kontakte os uden for vores åbningstider er dette også muligt. Du vil dog her komme i kontakt med engelsk talende. Vores erfarne team tager kun hensyn til dine specifikke krav og dit budget. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at planlægge og gennemføre din unikke begivenhed. Tøv ikke med at kontakte os.

 

 

Vi tilbyder vores kunder følgende garantier:

 

✓ Professionel underholdning, skræddersyet til dine unikke begivenheder baseret på dine specifikke krav.

 

✓ Vi har et personligt forhold til alle vores leverandører og kunder. Kommunikationen er gennemsigtig med ekstraordinære kommunikationsværktøjer.

 

✓ Vi inkluderer alt i vores priser, hvilket betyder at du ikke har ubehagelige overraskelser undervejs. Vores priser inkluderer: transport, udstyr og alt hvad arrangementet kræver. Alt er sammenlagt til en pris.

 

✓ I tilfælde af sygdom eller anden fraværsårsag til din kunstner, giver vi dig en tilsvarende kompensation.

 

✓ Med tidligere erfaring fra Holland, Belgien og Tyskland hvor vi har arrangeret tusindvis af begivenheder som bryllup, virksomhedsarrangement, privat fester. Nogle af vores kundehenvisninger er Samsung, Armani, IKA og Red Bull.

 

✓ Vi er til rådighed 24 timer i døgnet. 

2018 07 anisa evenses denmark 0
Anisa
Service & Business Development
Setup of evenses.dk, online marketing, contact person for customers and suppliers.
2017 11 teamfoto sander evenses 1
Sander van der Meer
Business Development
Setup of evenses.dk and online marketing.
Bas Evenses Teamfoto 0
Bas Geerlings
Business Development
Setup of evenses.dk and online marketing.
thomas foto evenses
Thomas Verheul
CEO / Founder
Responsible for European expansion, strategy and operation.