Kvindelig DJ

Vil du booke en kvindelig DJ? Med en kvinde bag pulten kan du kombinere DJ'ens musikalske fleksibilitet med charmen hos en kvindelig DJ. På Evenses anvender vi strenge udvælgelseskriterier for at kunne booke de bedste kvindelige DJ's under alle omstændigheder, såsom til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag. For eksempel kontrollerer vi, om DJ'en har rigelig erfaring, har et repræsentativt udseende, og vores DJ'er er bredt orienteret i deres valg af musik. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvindelige DJ's, som du kan booke som DJ's, så der er noget for enhver smag.

 

 

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det. 

 

 

Book en Kvindelig DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige kvindelige DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Kvindelige DJ's her.

Bands

Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Zangeres Evenses 0
Bestil en moderne dj kompineret med en liveoptræden sangerinde.
Fra:
6450,-Pris på forespørgsela
eva simons boeken feest bruiloft
Eva Simons har mange hits bag sig og kan bookes her!
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela
berget lewis boeken feest bruiloft
Souldronningen Berget Lewis giver en god præstation!
Fra:
3845,-Pris på forespørgsela