5 gode grunde til at leje en kvindelige DJ til din fest!

DJ good vibes .jpg

5 grunde til, at du skal vælge en kvindelig DJ

De kvindelige dj'er laver meget arbejde. Både nationalt og internationalt er disse musikalske damer besjeret arrangementsmarkedet. Og det er ikke overraskende, fordi de kvindelige DJ'er er deres mandlige bag pladespillerne. Vi giver dig 5 grunde til, at du også vælger en kvindelig DJ

Uforglemmelig

Danmark er kendt for de mange gode mandlige DJ'er, som Kongsted, Kato, Morten Breum, Dj Alligator osv. Disse er alle store navne, men hvis du ofte har set en mandlig Dj-udførelse, har du glemt navnet på kunstneren. Dert er anderledes med en kvindelig DJ. Selv om kvinderne er på vej mod toppen, er der stadig mangel på kvindelige DJ'er. Det er derfor helt specielt at opleve en kvindelig DJ bag pulten til din arrangement eller fest. Det er derfor en oplevelse, samt en fremragende god ide, at bestile vores fantastiske, kvindelige DJ. Med offentligheden vil du også gøre et uforglemmeligt indtryk her. Takket være den store præstation af dame DJ, vil gæsterne have en lang chat om din fest eller arrangement.

Charme

Med en kvinde bag dj-kabinen kan du kombinere den musikalske fleksibilitet og de dansbare beats af en DJ med charmen hos en kvindelig kunstner. De kvindelige Dj'er fra vores arrangementbureau gik gennem en streng udvælgelsesrunde. De opfylder derfor mange kriterier. Vores kvindelige Dj'er er professionelle, ambitiøse og repræsentative. Derudover, har de store erfaring med at drive store fester, arrangementer, festvialer, bryllupper, firmafester og fødselsdage.

Professionelle

Selv om det nu er 2019, er størstdelen af DJ'erne mandlige. Det kan ses på plakater til fester og festivaler. Heldigvis er en lille ændring småt begyndt at ske. De fleske kender selvføgelig de berømte kvindelige DJ'er som, Le Gammeltoft eller Roxa lux. Der sker forandringer og det betyder også, at flere kvindelige DJ'er har fået mere anerkendelse for deres præstetioner. Vores kvindelige DJ'er forbedre hvert optræden og skaber et brag af et show. Takket være deress erfaringer, ambitioner og professionelle arbejdsindstilling er din begivenhed garanteret at være en succes.

Originalt

En kvinde bag drejebordet giver en anden dimension til din fest. En forestilling af en kvindelig DJ er anderledes end normalt. En dame som Dj er trods alt enestående, og hun gør bare lidt mere indtryk på publikum end hendes mandlige kolleger. Vores kvindelige DJ'er har det rigtige udsende og kører de smukkeste slag. Det tiltrækker bestemt opmærksomheden.

Perfekt musikalsk støtte

Vores erfarne og stilfulde kvindelige DJ'er føler atmosfæren perfekt til en fest. Med en kvindelig DJ på dit parti, er du garanteret en god musikalsk støtte. Damerne kører på selskabsfester, studentfester, bryllupper, fødselsdage, festivaler og store arrangementer.

En kvindelig DJ til din fest?

De kvindelige DJ'er fra Evenses er hjemme i hvert marked. De spiller forskellige stilarter for musik, for unge og gamle, som rock, pop, urban, diskotek, house, dance og trance. Da det er en mande domineret marked, ser man en kvindelig dj som et unikt oplevelse.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at gøre din dag mindeværdig og speciel