Lady Bee er det perfekte eksempel på, at kvinder også kan synge intensivt. Hun har allerede vendt mange store arrangementer på hovedet i snesevis af lande, med sine fantastiske melodier.

Hun startede som MC, men hun er vokset til en verdensklasse DJ, hun kan bookes gennem Evenses til fester og festivaler. Hun kan også hyres til andre lejligheder, som f.eks. En event eller en firmafest

Lady Bee var en succesfuld MC for ti år siden, hun kunne få folkemængden til at gå amok, men nu har hun til formål at overvælde klubber og scener. Hun nåede dette mål ved at kombinere house, urban og dubstep.

Hendes passion for at spille startede i 2002, hvor hun, hensynsløs som hun var, købte sin første DJ- pladespiller og begyndte at eksperimentere. Lady Bee har ti års erfaring med entusiasmen fra publikummer, hvilket afspejles sikkert i hendes DJ- sæt. Hun har en omfattende viden om alle musikgenrer, fordi hun har været på scenen med masser af store navne.

Vil du bestille Lady Bee til din firmafest, bryllup eller event? Du kan booke denne optræden på Evenses til din åbningsceremoni eller bryllupsfest. Udfyld formularen eller kontakt os uforpligtende. Vi er til rådighed syv dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.