Invoicey Kit er en meget populær kunstner på de fleste af de store festivaler i Holland. Tusindvis af mennesker har oplevet hans episke live optrædener. Du kan opleve dette også ved at bestille ham gennem Evenses til en rimelig pris.

Han er til rådighed for firmafester, begivenheder og festivaler.

Invoicey the Kit rigtige navn er Joost Seilberger og han blev født i Haag. Han blev introduceret til musik i barndommen, da hans far spillede i flere berømte bands i 70'erne. Musik var meget vigtig for hans familie. I en ung alder spillede Invoicey saxofon, klaver og guitar.

Han spillede også i flere bands i skolen og opdagede house-musik i en alder af femten. Han købte pladespillere og et trommesæt og begyndte at blande forskellige typer musik. Da han så DJ Remy optræde ved en Silly Symphonies-fest i Haag, var han sikker på, at han ville være DJ. Han begyndte at have sin egen fest i Haag, og hver lørdag spillede han på en bar i Leidschendam.

Da Invoicey flyttede til Tilburg for at studereier, mødte han Dick, som introducerede ham til Trend Dance, Graduated House og Dale House. Kort efter flyttede han til La Pazin i Eindhoven. Efter at have spillet der med navne som Victor Corral, Benny Rodrigues og Fedde le Grand, vendte han tilbage til sin yndlingsby, Hague. Hans passion for alle typer musik resulterede i DJ-sæt med deres egen unikke lyd. For Invoicey The Kit er den ultimative spænding at have soul, disco, RnB, house og klassikere til at gro op i ét DJ-sæt! I dag spiller han på festivaler som Dance Valley og Mystery Land.

Vil du gerne booke Invoicey The Kit til din firmafest, begivenhed eller festival? Denne kunstner kan bookes gennem Evenses til din begivenhed eller jubilæumsfest. Udfyld forespørgselsformularen eller kontakt uforpligtigende. Vi er tilgængelige syv dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.