< Back to search

Billy The Kit

Invoicey The Kit er en energisk DJ, der spiller på mange store arrangementer. Bestil ham her!
Pris på forespørgsel
5
Passer til:

Referencer

""Jeg så Invoicey optræde på Dance Valley. Hvilken utrolig begivenhed! Virkelig en unik lyd!”"
Barry Jong
5
""Jeg har set Invoicey live, hvilken god underholdning! Hele stedet gik vildt på grund af hans fine sæt!”'"
Karoline Laporte
5
""Jeg har været en stor fan af Invoicey The Klit. Han spiller fremragende, og hans alsidighed er usædvanlig!" "
Daniel Kroes
4

Billy The Kit

Invoicey Kit er en meget populær kunstner på de fleste af de store festivaler i Holland. Tusindvis af mennesker har oplevet hans episke live optrædener. Du kan opleve dette også ved at bestille ham gennem Evenses til en rimelig pris.

 

Han er til rådighed for firmafester, begivenheder og festivaler.

 

Invoicey the Kit rigtige navn er Joost Seilberger og han blev født i Haag. Han blev introduceret til musik i barndommen, da hans far spillede i flere berømte bands i 70'erne. Musik var meget vigtig for hans familie. I en ung alder spillede Invoicey saxofon, klaver og guitar.

Han spillede også i flere bands i skolen og opdagede house-musik i en alder af femten. Han købte pladespillere og et trommesæt og begyndte at blande forskellige typer musik. Da han så DJ Remy optræde ved en Silly Symphonies-fest i Haag, var han sikker på, at han ville være DJ. Han begyndte at have sin egen fest i Haag, og hver lørdag spillede han på en bar i Leidschendam.

Da Invoicey flyttede til Tilburg for at studereier, mødte han Dick, som introducerede ham til Trend Dance, Graduated House og Dale House. Kort efter flyttede han til La Pazin i Eindhoven. Efter at have spillet der med navne som Victor Corral, Benny Rodrigues og Fedde le Grand, vendte han tilbage til sin yndlingsby, Hague. Hans passion for alle typer musik resulterede i DJ-sæt med deres egen unikke lyd. For Invoicey The Kit er den ultimative spænding at have soul, disco, RnB, house og klassikere til at gro op i ét DJ-sæt! I dag spiller han på festivaler som Dance Valley og Mystery Land.

 

Vil du gerne booke Invoicey The Kit til din firmafest, begivenhed eller festival? Denne kunstner kan bookes gennem Evenses til din begivenhed eller jubilæumsfest. Udfyld forespørgselsformularen eller kontakt uforpligtigende. Vi er tilgængelige syv dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.

 

Andre muligheder

LED16 Evenses

LED Danse show

Danse show

LED Danse show

Danse showEt specielt danseshow, der kombinerer et LED lysshow med dans, for at skabe en smuk præstation.4950,-Read more
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagne tårn

Champagnetårn

Champagne tårn

ChampagnetårnEt imponerende champagnetårn til din lokation, dette blikfang kan bookes til enhver type fest.7950,-Read more
Pix1600 5

Deluxe oplyst dansegulv

Oplyst dansegulv

Deluxe oplyst dansegulv

Oplyst dansegulvMeget lyst og fint oplyst dansegulv, som kan vise alle logoer og mønstre i alle farver7450,-Read more
Zangeres Evenses 0

Dj med sangerinde

Sangerinder, Kvindelig DJ, DJ & sangere

Dj med sangerinde

Sangerinder, Kvindelig DJ, DJ & sangereBestil en moderne dj kompineret med en liveoptræden sangerinde. 6450,-Read more