Den sydamerikanske swingkvintet spiller flot, sommerlig, sydamerikansk musik som brasiliansk samba, argentinsk og peruviansk folklore, cubansk bolero og så videre.

Kvintetten stammer fra Rotterdam Conservatory og består af en gruppe musikere med passion for afro-cubansk, brasiliansk og verdensmusik. Kvintetten spiller latinsk musik i eget arrangement og blander dermed indflydelse fra Argentina, Brasilien, Peru, Uruguay og Cuba. Et særligt program med varme sommerrytmer og eksotisk lyd både som baggrundsmusik og dansemusik. Det passer til din fest, bryllup, reception, middag, ceremoni eller begivenhed.

Denne latinske jazzkvintett har spillet på mange forskellige scener i flere lande. De har spillet på Rotterdam Schouwburg, De Doelen, The Courtyard og optrådt på festivaler som Nordsø Jazz og World Music Festival i Guangzhou. Hvis du ønsker en formindsket opstilling til din lejlighed, har bandet en konkurrencedygtig pris for en trio.

Ønsker du at bestille sydamerikansk swing til din fødselsdagsfest, bryllupsceremoni, reception eller firmafest? Kontakt os uforpligtigende eller anmodom et tilbud med det samme for sydamerikansk sving!