Leje af instrumenter

Skal du booke et instrument til dit bryllup, firmafest, reception eller en anden begivenhed? Hos Evenses tilbyder vi klaver, flygel og andre instrumenter. Klaverne er afstemt på spillestedet. Vi har forskellige mærker af klaverer og flygel som Yamaha, et velkendt mærke inden for flygel verdenen. Vi har også keyboards, hvis det er dét du søger. Klaverne er afstemt på spillestedet, dette giver dig mulighed for at nyede en fremragende performance af fin pianist eller band. Hvis du ønsker det, kan du ogs¨booke en pianist hos os. 
Et klaver til tin begivenhed vil bestemt berige oplevelses. 

 

Evenses tager sig af alt fra levering til installation af det udsyr du har bestilt. Alt dette håndteres af professionelle og erfarne folk. På denne måde, behøver du kun at nyde festen! Mere information

 

 

Book et instrument til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

 

Ønsker du at booke et instrument? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type instument, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores instrumenter her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5