Hvad kan vi mere sige om den mand, der kaldes "Gude-DJ"? ROOG (Rogier van Bueren) dukkede op på scenen i slutningen af ​​90'erne. Hans banebrydende shows med 3 (nu 4) mixerpulte og den gnidningsløse sammensmeltning af forskellige slags house-musik gav ham hurtigt den nødvendige opmærksomhed. På grund af sin unikke måde at vende på, med egne redigeringer og tilføjelser, fik han stor respekt fra dem, der havde stor indflydelse på scenen, som Erick Morillo og Mark Knight. Han har også haft stor indflydelse på en helt ny generation af DJ’s/producenter. Selvom han også kaldes en "DJ's DJ", er hans største talent at hypnotiserepublikum, hvilket har givet ham popularitetsprisen i Holland siden 2000.

Denne hårdtarbejdende pladevender er ikke tilfreds med at have en af ​​de mest succesrige karrierer på den hollandske house-scene, han er også en del af landets mest succesfulde og indflydelsesrige duo, Hardsoul og HouseQuake. Hardsoul (med hans bror Greg) er ene og alene ansvarlig for at gøre soul- og latin-house populært i Holland med deres legendariske ”Sound of Love and Dedication”-serie. Internationalt har de som de første hollandske kunstnere underskrevet på det globalt respekterede house-mærke Defected. På dette mærke har de lanceret numre som "Back Together" og "Self Religion". Efter succesen med disse udgivelser lavede de en verdensturne med Defected In The House-konceptet, og det bragte dem til alle verdenshjørner. I 2009 blev de hædret med opgaven om at lave en Defected In House-samling med andre specielt udvalgte kunstnere som Masters At Work, Martin Solveig, Dennis Ferrer og Bob Sinclar.

Ønsker du at booke ROOG til din firmafest, begivenhed eller jubilæumsfest? Denne kunstner kan bestilles via Evenses til din fest eller festival. Udfyld formularen eller kontakt uforpligtende. Vi står klar 7 dage om ugen til at besvare alle dine spørgsmål.