Hasse de Moor er en 19-årig hollandsk DJ og producer. Denne unge hollandske DJ har allerede flere numre forbundet med hans navn, såsom ”Capoeira” og ”C.R.A.N.K.”. Disse numre spilles af internationale DJ'er som Diplo, Skrillex, DJ Snake, Dillon Francies, Deorro, GTA, Chuckie, Valentino Khan og Bro Safari på mange festivaler.

At sidde stille er ikke i hans ordforråd, og det sikrer, at han udgiver mange numre, bootlegs og remix meget hurtigt. Det hele begyndte med en bootleg for Valentino Khans ”Make Some Noise” efterfulgt af ”C.R.A.N.K.” som gik viralt. Han udsendte derefter ”Time Out” og ”Melaza”. Hasse har lavet forskellige remixer af sange af kunstnere som Yellow Claw og DJ Snake. Mange internationale kunstnere er forbløffet over den musik, som Hasse har udgivet. NEST HQ og Skrillex beskriver Hasse's musik som "så sindssyg, at det er fascinerende at lytte til."

Han går langt ud over hans grænser og komfortzoner. Industrien er forbløffet over talentet og følger hans trin nøje. Mange siger, at Hasse tilhører den nye generation af topartister, og han skelner sig ud med sin unikke lyd.

Ønsker du at booke Hasse de Moor til din begivenhed, fødselsdagsfest, festival, firmafest eller begivenhed?

Han kan bookes gennem Evenses til din fest eller begivenhed. Udfyld tilbudsformularen eller kontakt os uforpligtigende. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.