Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Allround DJ

All-round DJ leje til dit bryllup, fødselsdag eller firmafest? Evenses har en bred vifte af bryllups DJs, Disco DJs, Party DJs, Berømte DJ'er og kvindelige DJ'er. En fest Deejay er et vigtigt aspekt for din fest. Disc Jockey kan tilpasses helt til dine ønsker og behov. Du kan vælge en allsidig dj til dit bryllupsfest, der gør en stor fest i rygning eller en DJ, der spiller stor house / techno musik til din festival.

Alle DJ'er i vores sortiment, som også er adskilt fra partiets DJ'er, vælges omhyggeligt af os, og vi kan garantere, at disse DJ'er står for kvalitet og professionalisme. De specialiserer sig i at tage sig af alle dine musikalske ønsker og behov for festen. Vores fest DJ og allround DJ giver normalt den smukkeste tolkning af bryllupper, fester og firmafester. Det skyldes, at vores kunstnere spiller musik fra da og nu. Det er sjovt for et forskelligartet publikum, og alle kan feste, danse og have det sjovt. Deejays kan også danne et duo med et musikinstrument eller vokal. Så du har en god kombination af levende musik med DJ. En meget udvalgt duoformation er en DJ med en saxofonist eller en DJ med en sanger.

 

Allround DJ bøger til hver begivenhed!

 

Vores allround DJ leverer komplet DJ udstyr. Lydsystemet, DJ-møbler, DJ gear og lysinstallation er alle taget væk af vores kunstner. Du er velkommen til at anmode om et gratis tilbud, så vi vil lave et skræddersyet forslag til at leje en allround DJ. Hvis du har spørgsmål om at bestille en af ​​vores allround DJs, ring eller email os hos en af ​​vores medarbejdere. Vi er klar hver dag i ugen til dine spørgsmål om at bestille en DJ.

dj saxofonist
DJ og Saxofonist
Fantastisk show med en dj og en live saxofonist!
Fra:
5950,-Pris på forespørgsela
dj bruiloft boekingen
DJ Maximuss
DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela
bassjackers boeken inhuren festival bruiloft
Bestil danske dj-duo, Bassjackers til firmafesten, studentergilden eller events.
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela