Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Bar

Bar leje til din begivenhed, fest, bryllup, fødselsdag eller modtagelse. Velsmagende spiritus er en vigtig del for dit bryllup, konference eller jubilæum. Evenses tilbyder et udvalg af mobile cocktailbarer, kaffebarer, smoothie barer og en dejlig iltstang. Stilfulde barer på stedet med opmærksomme cateringpersonale er mulige i forskellige former og størrelser ved enhver lejlighed.

 

Denne catering på stedet er mulig med forskellige drikkevarer: kaffe, cappuccino, smoothie, cocktail og selv ilt. Underholdningsbureau Evenses tilbyder også workshops og et champagnetårn udover at leje barer.

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger på en bar på stedet. For eksempel er det muligt at tilpasse baren ved at placere dit logo på baren, cocktailkortet og corporate tøj fra vores cocktail shakers, baristas og andre bartendere og bar kvinder. En anden mulighed er at forsyne baren med LED-belysning. Der er også mulighed for at oprette stangen i henhold til dit eget tema.

 

Standardpakke 'udlejningsbjælke': Dette er en komplet pakke:

For fire timers drikkevarer,
Valgfrit: menuer,
glasvarer,
nødvendigt udstyr,
erfarne bar personale med passende tøj,
bygning og demontering
drikkevarer,
transportomkostninger.

 

Mobil bar til din fest, bryllup og begivenhed

 

Du kan nu leje en kaffebar og smoothie bar på Evenses. Disse barer er sjove under en fødselsdag, bryllup og begivenhed. Du kan gøre det så vanvittigt med disse drikkevarer. På kaffebaren kan du bruge alle slags kaffe, men også latte kunst. Vores baristas gør smukke former for mælk i skumlaget af din kaffe, som et hjerte. På smoothiebaren får du friske og lækre smoothies. Det er også muligt at ansætte "fairtenders". Flair bud er tryllekunstnere bag baren, som for eksempel jonglere flasker. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til kaffebaren og smoothiebaren. Vi tilbyder dem til både store og små partier en bar, der kan tilpasses efter eget ønske.

 

Tag et åndedræt på oxygenbaren

Har du brug for afslapning? Derefter anbefales iltstangen. Ved hver oxygen bar er der 2 oxygenfiltre, disse filtre filtrerer luften og øger iltprocenten fra 23% til 90%. Dine gæster kan indånde iltet gennem de forskellige aroma stationer, der er på baren. Desuden er oxygenbaren et stilfuldt udseende, hvilket gør det til et vigtigt sted i udsmykningen af ​​din virksomhedsfest, bryllup eller fest.

 

Du er velkommen til at anmode om et gratis tilbud, så du kan specifikt beregne prisen for din fest. Vi er glade for at hjælpe dig!

Schermafbeelding 2017 07 12 om 15
Smukke kvinder i specielle coctailkjoler med bakker, der giver ekstra eksklusivitet!
Fra:
2580,-Pris på forespørgsela
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest
Champagne tårn
Et imponerende champagnetårn til din lokation, dette blikfang kan bookes til enhver type fest.
Fra:
7950,-Pris på forespørgsela
Champagne meisje boeken of inhuren
mukt klædte værtinder, der byder gæsterne velkommen med et glas champagne.
Fra:
2580,-Pris på forespørgsela
party manager huren feest
Festplanlægger sørger for, at din fest forløber gnidningsfrit, så du kan slappe af selv.
Fra:
2950,-Pris på forespørgsela
Diner
Event Manager
Book en Event Manager til din Fest.
Fra:
2950,-Pris på forespørgsela