Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Catering

Catering hyr på din fest af arrangement? En dejlig champagnetoren, kaffe-, cocktail- smoothie- eller oxygenbar, komplet med personale er til huse til din fest, event, bryllup af selskabsfesten. Onze bar verhuur en cateraar komt op elke locatie. Leuk for din børs, festivalen for bryllup.

 

Evenses tilbyder en række gode muligheder for at leje catering på stedet for din fest, festival og bryllup. For hver lejlighed har vi et godt valg. Du kan vælge mellem at leje en cocktailbar, en kaffebar, en smoothiebar en oxygenbar og en champagnetårn. Alle disse muligheder er naturligvis tilpasset dine ønsker og præferencer.

 

 

Catering, barudlejning og madvogne

 

Vi tilbyder kun komplette pakker til. Når du henter en bar hos os, kommer denne standard med professionelle bartendere, der er gode i deres fag. Vi leverer til dig også tilpasning, og derfor kan vi tilbyde det store for både store og små arrangementer. Derudover kan vi personliggøre din bar med et logo fra f.eks. Din virksomhed på baren, kortet og klædningen af ​​personalet. Når du lejer en bar hos os, kommer denne standard med dekoration, glaswerk, udstyr, barpersoneel med passende klæder, op- og afbygning, forbrug og transport. Derby leverer vi hele Holland og Belgien. Har du flere spørgsmål? Kontakt os venligst for udlejning af catering.

party manager huren feest
Festplanlægger sørger for, at din fest forløber gnidningsfrit, så du kan slappe af selv.
Fra:
2950,-Pris på forespørgsela
Diner
Event Manager
Book en Event Manager til din Fest.
Fra:
2950,-Pris på forespørgsela