Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Champagnetårn

Lej champagne tårn? Evenses underholdning tilbyder de smukkeste champagnetårne. Champagnetårnet er et rigtigt supplement til din virksomhedsfest, jublieum eller fest. Vi tilbyder forskellige typer og størrelser på din placering. Disse kan fyldes med blandt andet Champagne, Prosecco og Cava. Har du en virksomhedsselskab for 80 personer? Intet problem, vi har et champagne tårn til rådighed for forskellige størrelser af grupper. Et jubilæum med hele familien til 200 gæster eller en virksomhed modtagelse af 1000 mænd? Du kan ikke tænke på det som vanvittigt eller det er muligt. Så hvad du tænkte på, så spørg os.

Champagnetårnet giver dig 4 timers sjov. Det er et luksus tårn med atmosfærisk LED belysning. Derudover er der standard repræsentative klædt damer eller herrer som servitricer. Som standard er færdiggørelse og demontering også inkluderet. På den måde behøver du slet ikke bekymre dig om opsætningen.

Vi hjælper gerne med at arrangere et champagnetårn. For priser, tilbud og mere information, kontakt os venligst om at leje et champagnetårn.

Schermafbeelding 2017 07 12 om 15
Smukke kvinder i specielle coctailkjoler med bakker, der giver ekstra eksklusivitet!
Fra:
2580,-Pris på forespørgsela
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest
Champagne tårn
Et imponerende champagnetårn til din lokation, dette blikfang kan bookes til enhver type fest.
Fra:
7950,-Pris på forespørgsela
Champagne meisje boeken of inhuren
mukt klædte værtinder, der byder gæsterne velkommen med et glas champagne.
Fra:
2580,-Pris på forespørgsela