Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Cocktailbar

Lej en cocktailbar til din fest, bryllup eller firmafest. Velsmagende spiritus er en vigtig ingrediens til dit bryllup, fødselsdag eller modtagelse. Evenses tilbyder et udvalg af mobile cocktailbarer, som du kan leje. Denne bar service er tilgængelig i forskellige typer og størrelser på alle steder.

 

En fest med cocktails er et rigtigt festnummer. Det er altid sjovt at pimp op på din fest med en stilfuld cocktail catering. Udover cocktailbarer tilbyder Entertainment Bureau Evenses også cocktailbar workshops, champagnetårne ​​og endda kaffebarer.

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til cocktailbaren. For eksempel er det muligt at personliggøre baren ved at placere dit logo på baren, cocktailkortet og vores tøjristers corporate tøj. En anden mulighed er at forsyne baren med LED-belysning. Baren kan også indrettes efter eget tema. En god mulighed er at ansætte "flair tenders". Flair bud er tryllekunstnere bag baren, der blandt andet jonglle flasker.

 

 

Lej en cocktailbar til dit bryllup, fest eller arrangement

 

Når du lejer cocktailbaren, leveres baren som standard med følgende pakke:

Pakkeudlejnings cocktailbar i fire timer:
- Cocktail dekoration af friske produkter
- Cocktail kort
- Glasvarer
- Påkrævet udstyr
- Erfarne barpersonale med passende tøj
- Afslutning og nedtagning
- Cocktails
- Transportomkostninger

 

Du er velkommen til at anmode om et gratis tilbud, så du kan specifikt beregne prisen for din fest. Eller kontakt os for mere information om ansættelse af en cocktailbar.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.