Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Cover band

Coverband til dit bryllup, fødselsdag eller festbøger? Gennem bandet søgende artiestenbureau Evenses dig til din fest perfekt liveband som en allround cover band, rock n roll band og hyldest band leje. Vores cover bands udfører eksisterende hits fra kendte kunstnere. Vores hollandske kunstnere er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Se ikke længere for at finde det nederlandske og belgiske bedste coverband!
 

Evenses tilbyder dig en bred vifte af musikgrupper, der kan spille sange til dit bryllup. Vores fornemmelse god dækning bandet til bryllupper er booket i alle genrer, som du kan som bryllup band reserve et rockband, jazz cover band, jazz band, rock band eller et diskotek slå band at gøre gode levende musik. Du kan anmode om et udvalg af festmusik udført af berømte hollandske sangere eller en hollandsk sanger. Hvis du foretrækker at ansætte rockcover fra et hollandsk coverband, kan du f.eks. Bestille en af ​​vores rock bands. Det hollandske rock band er ekstremt populært og bliver ofte bedt om at være et undercover-band. Andre populære genrer af musik fra 60'erne og 70'erne, dixie, rock n roll, top 40, surinamsk band, funk, Limburg band, hyldest, klassisk og allround cover band. Tvivler du stadig på, om du vil bestille en DJ eller et band på dit bryllup? Så overvej et af vores festbånd med DJ som PartyMusic eller ambassaden. Band booking er let ved hjælp af vores arrangement ledere. Du er velkommen til at kontakte os for at få oplysninger om hjælp til en bandsøgning og at leje det perfekte musikband.

 

Coverband bøger til din fest og bryllup

 

Coverbands fra Holland og belgiske coverbånd er klar til at få dig og dine gæster på dansegulvet. Vores fest bands kan bookes til enhver lejlighed. Hver professionel kunstner er personligt indgået på grundlag af entusiasme, musikalitet og erfaring. For at få flere oplysninger om omkostningerne til et cover-band kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hvert dansorkester og dækgruppe. Også rul ned for mere information og udlejning dække grupper på hollandske festivaler, bryllupper eller fødselsdag eller kontakt en af ​​vores medarbejdere for bogomslaget bandet.

jazzband boekingen receptie 0
Drinks On Us
Bestil dette band til dit bryllup, fest eller middagsselskab.
Fra:
8399,-Pris på forespørgsela