Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Danske sangere

dans sangere til dit bryllup, fødselsdag eller middag? Ved booking bureau Evenses har vi flere muligheder for hollandske kunstnere. Du kan bestille forskellige genrer med hollandske sangere og hollandske sangere. Fra velkendte hollandske sangere, hollandsktalende sangere til Amsterdam sangere med hollandsk musik. På grund af deres mange erfaringer ved kunstnerne, hvad de skal gøre med enhver lejlighed, og de vil ikke kun røre dine gæster, men også give din begivenhed den lille smule ekstra. Alle er blevet omhyggeligt udvalgt til kvalitet, udseende og erfaring. I forvejen kan du diskutere dine ønsker via telefon, og der er mulighed for at gennemgå forespørgselsnumre. Sangerne kan lide at tænke sammen med dig for at sikre, at din lejlighed løber præcis som du har i tankerne.

Uanset om det er en festival, en drink, en erindring eller et spektakulært parti de hollandske sangere af Evenses kan tage enhver lejlighed. Du kan vælge fra vores varierede sortiment, du kan også anmode flere sangere på samme tid, hvis du ikke kan vælge ved første blik. Prislisten på kunstneren afhænger af sanger eller sanger. Hollandske folkesangere, Limburg sangere til hollandske sangere, Evenes har en stor fil af kunstnere

 

Nederlandske sangbøger gør dit arrangement til en uforglemmelig fest!

 

Ønsker du at booke hollandske sangere eller en hollandsk sanger til dit bryllup, jubilæum eller begivenhed? Eller har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os og bede os om et tilbud uden forpligtelse.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.