Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Danske sangerinder

Hollandske sangerbøger til dit bryllup, jubilæum eller firmafest? Se de muligheder, vi tilbyder hos bookingbureau Evenses for hollandske sangere og sangere. Vi har flere hollandske sangere og sangere. Alle hollandske kunstnere er specialiseret i en anden genre. Der er en egnet hollandsk sanger eller sanger til enhver lejlighed. Kunstnerne tilpasser sig dine ønsker eller temaer på din temafest.

 

Vi har omhyggeligt udvalgt alle vores sangere og sangere om kvalitet, udseende og erfaring. Med de fleste kunstnere har vi arbejdet sammen i årevis, og de har allerede givet utallige forestillinger for os. Kunstnerne svarer til dine ønsker og dine gæster. Uanset om det er en festival, en temafest, en middag eller en spektakulær fest; De hollandske sangere af Evenses kan spille ved enhver lejlighed.

 

Synger hollandske sangere til dit bryllup, fødselsdag eller firmafest.

 

Har du allerede været begejstret for at ansætte en hollandsk sanger eller sanger? Hvis du har spørgsmål om at ansætte en hollandsk sanger eller sanger eller ønsker et gratis tilbud, bedes du kontakte en af ​​vores medarbejdere. Det kan du gøre ved at ringe eller e-maile. Vi er tilgængelige 24/7 for alle dine spørgsmål om at leje en hollandsk sanger.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.