Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Disco DJ

Leje et diskotek DJ? Denne diskjockey er sjovt, hvis du vil have de bedste danseklassikere, sjæl og funk på dit fest. Diskotek DJ kan bookes til enhver fest, jubilæum, fødselsdag, firmafest og bryllup. Sjov for en 60s / 70 temapart!

 

En ægte Disco DJ kan ikke gå glip af listen over DJs fra Evenses. Bestil vores DJ Disqo til din elevfest med tema disco. De smukkeste disco og sjæl sange spilles. De rigtige danseklassikere sikrer en svingende fest. Dine gæster vil ikke være i stand til at stjæle stille for disse vidunderlige sange. Gå alle ud på Boogie Wonderland og få din disco dans flyttes ud af skabet igen. I diskotekstiden blev der stadig spillet med ægte vinyl records. Vil du have denne unikke følelse ikke mangler ved dit bryllup? Lej en Vinyl DJ hos os. Vores Vintage DJ bringer dig og dine gæster tilbage til 70'erne.

 

Diskotek DJ leje til dine 70'ers og 80s fester

 

For at gøre fødselsdagsfestet komplet i disco stil, kan du også bestille et disco dansegulv på Evenses. Dette oplyste dansegulv består af forskellige overflader, med forskellige farver. Dette sikrer en ultimativ disco følelse på jubilæet. Meget rart at tilføje til dit drev i showet er et stille disco. Musikken er ikke forbundet til DJ-højttalerne, men til hovedtelefoner. Dette kan gøres på flere kanaler. Rart at afslutte den sidste time med støjbegrænsninger. Du er velkommen til at kontakte os om spørgsmål fra et diskotek og DJ-præmierne. Vi vil gerne sende dig et forslag og information om leje af et diskotek DJ.

dj vintage boeken feest
Vinyl DJ 'Vintage'
Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.
Fra:
3710,-Pris på forespørgsela
roog boeken feest
ROOG er en hollandsk DJ, der har en stor fanskare som følger!
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela