Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

DJ

Bestil en DJ? At ansætte en god deejay er en vigtig del af din begivenhed eller bryllup. DJ'en bestemmer den atmosfære, du leder efter. Du kan vælge mellem forskellige stilarter: et hus DJ, DJ-lounge, DJ og saxofonist, hollandsk DJ party dj eller en all-round DJ.

Vores DJ'er tilbyder hver især en anden pakke med hensyn til stilarter og musikgenrer. For eksempel er en DJ, der spiller husmusik igen egnet til en hip firma part eller en diskotek. Går du i gifte og leder du efter en dejlig diskejockey? Så kan du bedst bestille en DJ, der er meget forskelligartet i musikalske muligheder. Vores fest DJ og allround DJ giver normalt den smukkeste tolkning af bryllupper, fester og firmafester. Det skyldes, at vores kunstnere spiller musik fra da og nu. Det er sjovt for et forskelligartet publikum, og alle kan feste, danse og have det sjovt. Ønsker du at anmode om en hollandsk DJ til en børnefest eller vil du gerne ansætte et bryllup DJ? Vores deejays kan bruges til alle slags bookinger.

 

DJ leje til dit bryllup, fødselsdag og selskabsselskab

 

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, sættes musikeren i sit udstyr på DJ's udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det. For spørgsmål kan du nå os syv dage om ugen via mail eller telefon for yderligere information.

 

For at lave en oversigt over omkostningerne ved DJ-partiet er prisen for at ansætte en DJ vigtig. Ønsker du at stjæle showet med en berømt DJ eller måske leje en billigere DJ? Priserne for disc jockeys huslejer inkluderer den nødvendige teknologi, pladespillere, DJ lys og smuk DJ kabine. Det er også muligt at leje et komplet drev i showet. I Belgien taler de ofte om en diskotekbar. Hvis lyset og lyden allerede er til stede, kan du selvfølgelig kun leje et DJ-sæt. Du kan altid bestille kunstnere via vores booking kontor. I Holland og Belgien, ligesom Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haag, Eindhoven, Antwerpen og Bruxelles. En unik løsning er mulig for enhver lejlighed. Det er derfor, vi kan lide at tænke sammen med dig om at leje den rigtige DJ. Anmod om et gratis tilbud på en af ​​vores DJs. Har du spørgsmål til at bestille en DJ? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere.

dj saxofonist
DJ og Saxofonist
Fantastisk show med en dj og en live saxofonist!
Fra:
5950,-Pris på forespørgsela
dj bruiloft boekingen
DJ Maximuss
DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela
shutterstock 528244012
DJ Erase
Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement til dine cocktail sammenkoms
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela
jaren 80 90 dj boeken
Ønsker du at holde en 80'er 90'er fest? DJ Kix spiller den bedste musik fra de fantastiske år
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela
Zangeres Evenses 0
En moderne DJ-præstation kombineret med en liveoptræden af en af de allerbedste sangerinder.
Fra:
6450,-Pris på forespørgsela
bassjackers boeken inhuren festival bruiloft
Bestil danske dj-duo, Bassjackers til firmafesten, studentergilden eller events.
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela