Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

DJ & musiker

Vil du leje en DJ og en musiker? Se her vores muligheder for at bestille en top DJ med saxofon, violin eller trommeslager. Evenses har et stort udvalg af DJ'er. Også til brylluppet og bryllupsfesten kan du leje alle slags bryllups DJ'er hos Evenses.

 

En DJ med levende musiker kombinerer to verdener af musik perfekt sammen. Den mest populære er i øjeblikket DJ med saxofonist. Store DJ'er bruger allerede denne vidunderlige kombination. En helt anden kombination kombinerer den klassiske verden med den moderne Deejay. På denne måde kan du bestille DJ'er med violinist til din udstilling. En anden populær kombination er DJ med live sanger. Den levende sanger giver den lille smule ekstra til musikken på dit bryllup. Ønsker du at høre slaget endnu bedre på dit elevparti ved at bestille en live percussionist ved siden af ​​DJ? Du kan også vælge den trommende DJ, diskjockeyen drejer og trommer selv.

 

 

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, sættes musikeren i sit udstyr på DJ's udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det. For spørgsmål kan du nå os syv dage om ugen via mail eller telefon. Omkostningerne forbundet med diskjockey med saxofonist er alt inklusive. Vi ønsker ikke, at du står over for nogen overraskelser. Derfor vil vi gerne kontakte dig, så vi kan diskutere dine foretrukne ønsker. Vi kan også forstyrre dig af visse andre forhold. Har du en DJ booth, DJ pladespiller og andet DJ gear? Er der forstærkning til din begivenhed? Vi hjælper gerne med at løse dette i vores samlede pakke, så vi kan bestemme prisen. Denne samlede pakke er den samlede pris, der anvendes af Evenses.

 

 

DJ med musikansat til dit bryllup, firmafest og festival

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.