Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Duo artister

Musik duo leje til dit fest, fødselsdag eller bryllup? Du kan bestille dit duo for at gøre dit arrangement til en succes gennem Evenses artist agency. Vi tilbyder dig en bred vifte af duo. Du kan f.eks. Ansætte vokal duoer, sangerinstrument duo og instrumental duo.

 

Vores duo er valgt ud fra entusiasme, oplevelse og musikalitet. På denne måde garanterer vi dig den højeste kvalitet. Vores professionelle kunstnere er klar til at give underholdning til dit arrangement. Ønsker du en duo, der udfører klassisk musik til dig til dit bryllup? Så kan du bestille klassisk duo Vianova. Hvis du vil bestille en pop duo til din fødselsdag eller jubilæum, kan du bestille et af vores cover band duos. Hvis du kan lide jazz, kan du bestille et af vores jazz duo. Du kan også vælge at leje et af vores berømte duoer. Så du kan leje pop duo Nick & Simon eller Veldhuis & Kemper.

 

Vores kunstnere kan lide at spille efter dine ønsker for at lede dit arrangement til en succes. Ønsker du et jazz duo til din firmafest, en pop duo, der tops 40 hits? Eller foretrækker du at bestille et klassisk duo til din lejlighed? Vores kunstnere agentur vil vælge den perfekte musiker til din fest i samråd med dig. Når du diskuterer dine foretrukne ønsker med os, kan vi lave et passende valg til dig med musik duos. Vi kan så også sætte prisen for dig. De priser, som Evenses bruger, er altomfattende, så du bliver aldrig overrasket.

 

Leje musik duo til din fest, fødselsdag eller bryllup

 

Ønsker du at ansætte en af ​​vores musikduer til din fest, fødselsdag eller reception? Du kan altid kontakte vores booking kontor i Amsterdam. Vores medarbejdere er altid til din rådighed og hjælper gerne med spørgsmål vedrørende musikduoen, der skal ansættes.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.