Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Fest band

Vil du leje et festbånd til dit bryllup, fødselsdag eller reception? Vores fest bands er klar til at gøre din begivenhed mere komplet med deres festmusik. Du kan bestille forskellige dansemusikgrupper via vores booking kontor. Så vi tilbyder dig festbands, der spiller genrer som 70'ers og 80s hits, vi tilbyder dig pop-, latin- og soulmusik og meget mere!
Vi arbejder udelukkende med professionelle musikere, som vi kender personligt og har ofte samarbejdet med i mange år. Hver kunstner er valgt ud fra entusiasme, musikalitet og udseende. På den måde garanterer vi kvalitet for vores sangere og sangere. Ønsker du nogle gamle festmusik på vinyl til din reception? Så kan du bestille fest The Groove. Ønsker du at booke et allround danseband til din firmafest, hvor friske top 40 hits er centrale, kan du bestille et coverbånd. Hvis du kan lide rigtige velkendte musikgrupper som Chef'Special eller Racoon, kan du bestille en af ​​vores berømte kunstnere. Vores kendte bands vil blæse dig under dit fest på dansegulvet! Udover partierne kan vi også tilbyde en kombination til din begivenhed, et festbånd med DJ.

 

 

Party bindende bøger til din modtagelse, fødselsdag eller bryllup

 

Fordi vi synes det er vigtigt, at du ikke har nogen overraskelser på jubilæet, brylluppet eller i receptionen, vil vi gerne kontakte dig for din begivenhed og tilbyde dig mulighed for at kontakte vores kunstnere. Vi lindrer dig og giver dig dine ønsker. Vi kan også diskutere yderligere detaljer for dit parti med dig. Vi kan fastsætte priserne på grundlag af disse punkter. Prisen, som Evenses bruger, er den samlede pris og er altomfattende for hvert parti band.

 

Hvis du har spørgsmål om at bestille en af ​​vores kunstnere eller fest bands til dit fest, kan du altid ringe til vores kunstnerbureau. Vores medarbejdere er altid klar til dig! Klik på nedenstående links for at få flere oplysninger om de partier, der skal lejes.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.