Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Fest band

Vil du leje et festbånd til dit bryllup, fødselsdag eller reception? Vores fest bands er klar til at gøre din begivenhed mere komplet med deres festmusik. Du kan bestille forskellige dansemusikgrupper via vores booking kontor. Så vi tilbyder dig festbands, der spiller genrer som 70'ers og 80s hits, vi tilbyder dig pop-, latin- og soulmusik og meget mere!

Fordi vi synes det er vigtigt, at du ikke har nogen overraskelser på jubilæmet, brylluppet eller receptionen, vil vi gerne kontakte dig for din begivenhed og tilbyde dig mulighed for at kontakte vores kunstnere. Vi lindrer dig og giver dig dine ønsker. Vi kan også diskutere yderligere detaljer for dit parti med dig. Vi kan fastsætte priserne på grundlag af disse punkter. Prisen, som Evenses bruger, er den samlede pris og er altomfattende for hvert parti band.

Hvis du har spørgsmål om bestillingen af ​​vores kunstnere eller fest bands til din fest, kan du altid ringe ind til os. Vores medarbejdere er altid klar til dig! Klik på nedenstående links for at få flere oplysninger om de partier, der skal lejes.

combo juice cigars boeken
Book Juice & Cigars
azz- og popsange til din fest eller reception. De optræder som en duo eller et lille band.
Fra:
2950,-Pris på forespørgsela
Mariachi Band inhuren personeelsfeest
Book Mariachi band
Dette Mariachi-and bringer Mexico til dig. En genre, der får folk til at begejstres.
Fra:
5250,-Pris på forespørgsela
KD Soundsystem boeken feest
KD Soundsystem
Har du lyst til en tropisk fest? KD Soundsystem holder dine gæster svingende.
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela
piano entertainer drummer
Duo Keyz & Drumz
Fantastisk keyboard underholdning der passer til enhver lejlighed!
Fra:
7450,-Pris på forespørgsela