Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Fotoboks

Foto booth leje er en god ekstra mulighed for dit bryllup foto, personale fest eller begivenhed. Med en fotoboks kan du gøre din begivenhed lidt mere speciel og hukommelse til dine gæster. Du kan også gemme billederne for at lave en gæstebog. Vi på Evenses Entertainment har forskellige typer billedkiosker til små og store arrangementer. Tænk på en standard fotoboks, en LED fotoboks eller en fotoboks helt tilpasset til din smag. Du er velkommen til at kigge efter mulighederne på vores hjemmeside eller stille dit spørgsmål til en af ​​vores eventspecialister.

 

Alle vil have deres fest til mindeværdige, og så kan en fotoboks ikke gå glip af din lejlighed. Fotografier eller videoer kan i dag ikke glemmes ved en begivenhed, og med en fotoboks kan du fange de bedste minder sammen med dine venner eller familie. Træk sammen sjove ansigter, eller klæder hinanden med forskellige attributter. Det er sikkert at grine, råbe og brøl i fotoboks. Og dette sikrer igen de bedste og mest spontane billeder, som dine gæster kan tage med dig. Fotoboksene udskriver også billederne. På den måde får dine gæster en varig hukommelse af din begivenhed eller fest. Herefter sender vi dig altid billederne digitalt igen, så du også har en varig hukommelse. Selvfølgelig er det også dejligt at forlade en video besked til bruden og brudgommen eller kollegaen. En fotoboks kan ikke gøre dette, men det er ikke nødvendigt! Vi har også en løsning på dette, nemlig en video gæstebog. Med en video gæstebog kan du give en dejlig besked eller en personlig besked til det nygifte par eller til dine kolleger. Derudover er det også meget rart at kombinere en fotoboks og en video gæstebog. Det der gør en fotoboks så unik er, at det bringer en varig hukommelse med det, og det er også godt til din begivenhed eller bryllup. Derudover kan du få de fotostrimmer, der kommer ud af fotobokset, helt til din smag. Overvej f.eks. Dit (firma) logo eller dine navne som bare gift par med en smuk rose. Dette gør din hukommelse om fotoboks lidt mere unik. Vi tilbyder også vores foto booths i kombination med levende underholdning, jeg vil gerne henvise til en af ​​vores pakker.

 

Lejer du en fotoboks til din virksomhedsfest, bryllup eller begivenhed?

 

Er du interesseret i at leje en af ​​vores foto booths? Se vores udvalg nedenfor, eller kontakt os venligst for et gratis tilbud. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores arrangementsspecialister, de vil gerne hjælpe dig med dine spørgsmål til at leje en fotoboks.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.