Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Fotoboks

Foto booth leje er en god ekstra mulighed for dit bryllup foto, personale fest eller begivenhed. Med en fotoboks kan du gøre din begivenhed lidt mere speciel og hukommelse til dine gæster. Du kan også gemme billederne for at lave en gæstebog. Vi på Evenses Entertainment har forskellige typer billedkiosker til små og store arrangementer. Tænk på en standard fotoboks, en LED fotoboks eller en fotoboks helt tilpasset til din smag. Du er velkommen til at kigge efter mulighederne på vores hjemmeside eller stille dit spørgsmål til en af ​​vores eventspecialister.

Alle vil have deres fest til mindeværdige, og så kan en fotoboks ikke gå glip af din lejlighed. Fotografier eller videoer kan i dag ikke glemmes ved en begivenhed, og med en fotoboks kan du fange de bedste minder sammen med dine venner eller familie. Træk sammen sjove ansigter, eller klæder hinanden med forskellige attributter. Det er sikkert at grine, råbe og brøl i fotoboks. Derudover er det også rart at kombinere en fotoboks og en video gæstebog. Det der gør en fotoboks så unik er, at det bringer en varig hukommelse med det, og det er også godt til din begivenhed eller bryllup. Derudover kan du få de fotostrimmer, der kommer ud af fotobokset, helt til din smag. Overvej f.eks. Dit (firma) logo eller dine navne som bare gift par med en smuk rose. Dette gør din hukommelse om fotoboks lidt mere unik. Vi tilbyder også vores foto booths i kombination med levende underholdning, jeg vil gerne henvise til en af ​​vores pakker.

Er du interesseret i at leje en af ​​vores foto booths? Se vores udvalg nedenfor, eller kontakt os venligst for et gratis tilbud. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores arrangementsspecialister. 

wedding nanny huren bruiloft
En babysitter for børn fra 0 til 12 år ved dit bryllup.
Fra:
1830,-Pris på forespørgsela
Fotohokje boeken bruiloft feest
Fotokabine – photo booth
Et billede taget i en fotokabine er et dejligt og sjovt minde at have for alle gæsterne.
Fra:
5450,-Pris på forespørgsela
bedrijfsfeest fotoreportage boekingen
Firma fotografering
Firma fotografering af din begivenhed, åbning eller firmafest leveres af en top fotograf.
Fra:
2950,-Pris på forespørgsela