Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Fotograf

Fotografiske bøger til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? Se på tilbudet nedenfor for de mest kunstneriske og kvalitative fotografer. Fotograferne af Entertainment Bureau Evenses er egnede fra en bryllupsfotograf til portrætfotografering. Hvad kunne være bedre end at optage et af de bedste oplevelser i dit liv for evigt? Fotograferne sikrer, at dette sker på en professionel måde.

 

Alle fotografer vælges personligt på professionalisme, erfaring og stil. Dette ved hjælp af et indledende møde og et testskud, hvor vi kun har valgt de bedste fotografer. På denne måde garanterer vi en professionel og opmærksom fotograf, der leverer en smuk fotopapir efter jeres begivenhed. Billederne leveres altid digitalt. Fotograferne går rundt under din begivenhed og tager sig af de smukkeste billeder. Du kan også bruge vores fotografer til at tage billeder af alle gæster ved ankomsten.

 

Fotografbøger til din festival, firmafest eller modtagelse

 

Det er også muligt at bestille en videograf hos Evenses. Vores videografer har stor erfaring med at filme til forskellige lejligheder, såsom firma og fødselsdagsfest og specialiserer sig i at lave bryllupsrapporter. Vi arbejder som standard med en komplet pakke, herunder alt udstyr, montage og telefonoptagelse. Har du personlige ønsker? Vi tager naturligvis hensyn til dette. Er du interesseret i at bestille en Evenses fotograf? Du er velkommen til at anmode om et gratis tilbud. Vores fotografer kan bestilles i hele Holland og Belgien, herunder Amsterdam, Arnhem, Amersfoort, Breda, Utrecht, Rotterdam, Haag og Eindhoven. Vi er tilgængelige 24/7 pr. Telefon og e-mail til dine spørgsmål om at ansætte en fotograf.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.