Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Hardstyle / Hardcore / Techno DJ

Hardstyle DJ / Hardcore DJ / Techno DJ bøger til din festival, firmafest, jubilæum eller bryllup? Vi hjælper gerne med booking agenturet Evenses. Vi hos Evenses har et stort udvalg af hardcore DJs, hardstyle DJs og techno DJs. De er DJ'er, der har gennemgået de største partier i Holland og Belgien i flere år. Du kan allerede beundre dem på festivaler som Mysteryland og Intensfestival. Vi har de store DJ navne på hjemmesiden, herunder Yellow Claw og DJ Paul Elstak.

 

Hardstyle DJs / hardcore DJs / techno DJs Yellow Claw og DJ Paul Elstak kan ikke ignoreres længere i scenen med disse genrer. Gul Claw startede på Amsterdam disco Jimmy Woo med deres egen temafest. De er en dynamisk DJ-trio, der har været på festivaler, som Coachelle og Tomorrowland. DJ Paul Elstak har også en række lykkelige hardcore og hardcore klassikere til hans navn. DJ'en har de berømte sange Rainbow in the Sky og Luv U More til hans navn.

 

Hardstyle DJ / Hardcore DJ / Techno DJ leje til din festival, byfest eller begivenhed

 

Er du blevet begejstret for hardstyle / hardcore / techno DJs? Se her for mulighederne. Du er velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at rådgive dig om de kendte DJ'er. Du kan nå os døgnet rundt pr. Telefon, eller du kan anmode om et gratis tilbud via e-mail.

Yellow Claw boeken
Ønsker du at arrangere et uforglemmeligt fest? Så book Yellow Claw hos Evenses nu!
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela