Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Instrumental

At leje instrumental musik til at give din begivenhed, firmafest eller bryllup mere atmosfære? Booking agentur Evenses tilbyder forskellige typer instrumental musik til din lejlighed som pianist, saxofon, harpist, violinist og guitarist. De spiller klassisk musik, 70'ers musik, top 40 musik, sjælmusik og meget mere. Hvis du foretrækker stille instrumental baggrundsmusik eller romantisk musik, er det også muligt! En violinist, der spiller klassisk musik ved din reception eller ceremoni, er garanteret at være et supplement til din lejlighed. Instrumentmusik kan også bruges på begravelse. Tænk for eksempel på en harpist, det er meget velegnet som begravelsesmusik eller begravelsesmusik.

 

Det er også muligt at bestille en velkendt musiker hos os. Tænk for eksempel på Iris Kroes, hun har en smuk stemme og harpspil eller Cor Bakker med sine smukke klaverkunst.

 

Ønsker du at ansætte passende instrumental live musik til din lejlighed? Vi hjælper gerne med at finde en passende musiker til din begivenhed, og det er også muligt at ansætte en god sanger til din fest. Vores musikere har meget at tilbyde, tænker på hollandsk, afrikansk og skotsk musik. En kombination af musikere, sangere og et orkester er selvfølgelig også muligt. Vi kan godt lide at tænke sammen med dig for at gøre din fest til en succes. På vores hjemmeside www.evenses.com kan du se tilbuddet og få forskellige ideer. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen pr. Telefon pr. Mail. Kontakt os eller send et tilbud.

harpiste helena huren event
Harpisten Helena
Bestil smuk harpemusik til din reception, åbningsceremonien, bryllup, eller middagsselskab.
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela