Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Jazz band

Jazz band til din fest, fødselsdag eller bryllup bog? Gennem søgeren af ​​Jazz Evenses dig for dit drev for at vise din perfekte leje jazz, Dixieland jazz og ragtime band. Vores jazz bands udfører eksisterende hits fra kendte kunstnere og spiller smuk improvisationsjazz, hvis det ønskes. Vores hollandske kunstnere er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Se ikke længere for at finde den bedste top Jazzband i Holland!
 

Evenses tilbyder dig en bred vifte af musikgrupper. Vores jazz grupper kan bestilles i alle genre: Så du ønsker et rockband, jazz band, jazz duo, trio jazz eller Dixieland band. Hver professionel kunstner er personligt indgået på grundlag af entusiasme, musikalitet og erfaring. Du kan vælge et udvalg af jazzinstrumenter fra en bred vifte af jazzmusikere hos Evenses. Oprindelsen af ​​jazzmusikken startede i New Orleans gennem vestafrikanske rytmer. Dette var onzettend populær i 50'erne er nu stadig spilles en masse jazz, mange mennesker kender af Nordsøen Jazz Festival. Tegenwooridg der er flere former for jazz såsom soul jazz, free jazz, combo jazz, swing jazz og cool jazz.

 

Jazz band bøger til en succesfuld fest

 

Vores jazzgrupper er klar til at få dig på dansegulvet. Vores jazz orkester kan bestilles til enhver lejlighed. For at få flere oplysninger om priserne kan du anmode om et helt gratis tilbud. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for udlejning af hvert dansorkester og jazzgruppe. Ser du allerede et dejligt jazzband, der udfører på dit bryllupsfest? Rul ned for mere information og udlejning af jazz grupper for hollandske festivaler, bryllup, fødselsdag eller kontakt en af ​​vores medarbejdere for bogen jazzband.

latin muziek op feestje
Brazilian Sensation
Dette bossanovaband spiller dejlig latin musik, så du drømmer dig til de brasilianske strande!
Fra:
7950,-Pris på forespørgsela
jazzband boekingen receptie 0
Drinks On Us
Dette er bandet til dit bryllup, fest og middagsselskab:Kan også spille jazzede baggrundsmusik
Fra:
8400,-Pris på forespørgsela
jazztrio abjazz boeken
Et swingende jazzband, der spiller en dejlig oprindelige blanding af blues, jazz og funk.
Fra:
4950,-Pris på forespørgsela
kerstband huren diner
Jazzy Lille Jul
Leder du efter et juleband, der spiller et jazzy julerepertoire? Så kan denne duo være svaret.
Fra:
5250,-Pris på forespørgsela
Jazzband huren bruiloft diner
Blue Tunes
Dette stilfulde og swingende jazzband skaber en elektrisk atmosfære til enhver lejlighed!
Fra:
4950,-Pris på forespørgsela
jazzchords
Jazz & Cool
Denne jazz kombination bringer atmosfærisk jazz og baggrundsmusik til enhver lejlighed.
Fra:
6450,-Pris på forespørgsela