Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Jazz duo

<br class="Apple-interchange-newline"><div></div>
1437/5000
Jazz duo bøger til din fest, messe, konference eller begivenhed til en stor succes?Boekingsbureau Evenses er det rigtige sted at leje en jazz combo. Jazzmusikere spiller fin jazzmusik. Alle vores jazz kunstnere er uddannet fra konservatoriet. Derudover har de mange års erfaring, som bringer dem til professionelle og erfarne jazzmusikere.Gennem denne hjemmeside kan du lytte til jazzmusik fra vores hollandske jazzmusikere for at få et godt indtryk af de jazz duo du kan bestille.

Jazz duos kan ansættes til at spille jazz baggrundsmusik eller at give en jazz koncert.Vores jazz duo passer til begge muligheder. Ud over de musikalske jazz duoer vi har, er der også en række jazz trioer, som du kan ansætte fra Evenses som Blackbird og Mr Nicks.

Jazz er en musikstil, der stammer fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede i New Orleans i USA, med indflydelse fra vestafrikanske rytmer. De musikinstrumenter, der er mest almindelige i jazz duos eller i et jazzband er en trompet, saxofon, klarinet, klaver, trombone, banjo, (bas) guitar, kontrabas og et trommesæt.

Jazz duo leje til din virksomhed fest, festival eller drikke

Har du spørgsmål til vores jazz duo, er du velkommen til at kontakte os. Vi er glade for at hjælpe dig og er tilgængelige 24/7. Via denne hjemmeside kan du anmode om et helt gratis tilbud.
 

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.