Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Klovn

Vil du ansætte en klovn til din modtagelse, børnefest, bryllup eller firmafest? Vi ved booking bureau Evenses tilbyder forskellige muligheder for klovner, populære valg er at ansætte en ballon klovn eller en make-up klovn at organisere en børnefest. Disse er klovner, der passer til en børnefest, men også for firmafester og byfestivaler. Typen af ​​klovner kan reagere godt på atmosfæren i lejligheden og sikre, at alle har en sjov og sjov aften. Hvis du er på udkig efter ideer til en børnefest hjemme, er det en sjov mulighed for en børns præstation at ansætte en klovn.

 

                     

Leder du efter en dejlig klovn, der sikkert vil invitere dine gæster til at grine? Se vores muligheder her. Vi har flere klovner i vores database, der kan afslutte din lejlighed. Du kan tænke på en klovn, der er egnet til børns recept eller en, der er mere egnet til firmafester. Hvis du er interesseret i andre teaterforestillinger, kan du også tænke på en mime kunstner, ventriloquist eller levende statue.

 

Leje klovn til din virksomhedsfest, fødselsdag eller festival.

 

Alle klovner vi arbejder med vil lave et skræddersyet show til enhver lejlighed. Hvis du spekulerer på, hvordan en klovn passer til din begivenhed, er du velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vi hjælper gerne med dig. Vi er tilgængelige døgnet rundt pr. Telefon og e-mail for yderligere information om leje af en klovn.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.