Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Lasershow

Lej et laser show til din firmafest, fødselsdag eller festival? Har du noget at fejre og vil du have din fest til at blive uforglemmelig? Blinker din begivenhed virkelig? Så behøver du ikke se længere, og et lasershow er virkelig noget for dig. Disco laser showet kan helt afstemmes til din lejlighed. Vi ved booking bureau Evenses har flere laser shows.

 

 

Lasershowet kan tilpasse sig dine ønsker, som f.eks. Et tema for dit fest. På et temapart som disco kan lasershowet justere sit laserlys eller laserlys og bruge disco lasere.

 

 

Lej et laser show til et visuelt spektakel!

 

 

Udover et lasershow med rgb laser har vi også andre teknikker til rådighed for at sikre, at dit arrangement løber glat. Med os er du også på den rigtige adresse for at ansætte et stadium og lyst og lyd. Har du spørgsmål om lasershowet eller den anden teknologi, vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vi hjælper gerne med dine spørgsmål om at ansætte et lasershow. Du kan kontakte os 24/7 pr. Telefon eller e-mail for at leje et lasershow.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.