Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Levende statue

Levende statue eller levende statue bøger til din modtagelse, bryllupsfest, selskabsselskab eller fødselsdag? Vi på Evenses giver dig chancen for at booke en levende statue online for at afslutte din lejlighed, såsom børnefester eller receptioner. Her på vores hjemmeside kan du se vores udvalg af gadekunstnere.

 

Leder du efter en sjov, speciel handling til dit bryllupsfest, jubilæum, børnefester eller modtagelse? Ved at ansætte en levende statue giver du en særlig fordel til din lejlighed. Vi har flere levende statuer, der behandler dine gæster til smukke billeder og kan lide at tage billeder med dine gæster. En levende statue vil forbløffe dine gæster. Andre fine muligheder for en teater handling er clowner, mimer eller en ventriloquist.

 

Levende statuebøger til din personaleparti, fødselsdag eller modtagelse.

 

De levende statuer bærer smukke og ofte selvfremstillede kostumer. Er du nysgerrig efter mulighederne og hvordan en levende statue kunne passe ind i dit fest? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vi på Evenses er glade for at hjælpe dig. Vi er tilgængelige døgnet rundt pr. Telefon og e-mail til dine spørgsmål om at booke en levende statue.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.