Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Lyd & lys

Vil du ansætte lys og lyd til din bryllupsdag, festival eller firmafest? Vi hos Evenses hjælper gerne med at arrangere dit arrangement, og derfor kan du også ansætte teknologi til lys og lyd. Tænk på lydsystem, DJ udstyr, DJ udstyr, DJ belysning, disco light / disco belysning og meget mere. Vi lejer alt lydudstyr og lys viser, at du har brug for at afslutte din lejlighed. Du kan gå til små fødselsdagsfest til store festivaler til udlejning af lys og lyd.

 

 

Vi har forskellige muligheder for lyse og lydteknikker. For eksempel kan du leje et lasershow, der kan bruges så stort eller lille som du vil. Vi tilbyder også mulighed for at ansætte DJ udstyr, herunder DJ booth og mix paneler eller en dejlig udvidelse af et luksuriøst lys show. Uanset hvor stor din begivenhed er, har vi tilstrækkelig lydforstærkning til bandet eller DJ'ens ydeevne.

 

Saml lys og lyd til din virksomhedsfest, festival eller temafest

 

Har du spørgsmål om det udstyr, vi udlejer, er du velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vi hjælper gerne med dig. Du kan nå os 24/7 pr. Telefon eller via mail.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.