Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Musiker

Musikbøger til din fødselsdag, jubilæum, bryllup eller firmafest? På Evenses er du på den rigtige adresse for dette. Booking bureau Evenses tilbyder en bred vifte af musikere. Tænk på billige DJ'er, cover / rock / hyldest bands, sanger og sangere. Booking en musiker er noget, som vi er glade for at hjælpe dig med.

 

                     

Kan du nyde festmusik og vil du gøre dit arrangement til en god fest? Tag et kig på vores allround DJs eller band Party Collective. Vil du foretrække et roligt kursus i din lejlighed, kan du tænke på duoer eller sangere-pianister. På grund af vores brede udvalg af musikere kan vi også tilbyde dig andre muligheder. Du kan tænke på drev i shows, udlejning af lys, lydsæt, udstyr og en fotoblod.

 

Musikbøger til dit bryllup, firma parti eller jubilæum

 

Vi tager vores professionalisme og kvalitet meget alvorligt, så vi har sikret, at kunstnere og vokalister i vores tilbud opfylder visse kvaliteter. Tænk på kreativitet, udseende og erfaring. Vi tilbyder også en alt-i-pris. Så du behøver ikke bekymre dig om ekstraomkostninger. Alt udstyr, belysning, materiale og instrumenter fra kunstnerne er arrangeret.

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at rapportere noget om din reservation, tøv ikke med at kontakte Evenses. Vi hjælper gerne med ekstra information om booking til den perfekte musiker.

Harpiste boeken verjaardag
Harpistspiller Lianna
Bliv ført væk af en optræden med guddommelig musik. Lianna spiller smuk harpemusik.
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela