Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Pianist

Pianist leje til din fødselsdag, bryllup eller firmafest? Vi ved booking bureau Evenses er glade for at hjælpe dig. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige pianister til leje til din begivenhed. I vores tilbud har vi klassiske pianister, jazz pianister og klaver-pop piansten entertainere. For mere smarte lejligheder kommer den klassiske pianist virkelig til sin egen. Jazz og pop pianist er velegnede til at give atmosfærisk baggrundsmusik. Pianistens entertainer gør en stor fest med sin sang og interaktion.

 

Pianisterne tager som standard et digitalklaver. Hvis du vil have et klaver eller flygel, kan vi også give det til dig. Vi udelukker værker med professionelle musikere. Alle pianister i vores tilbud er erfarne, velplejet og gode spillere. På denne måde kan du være sikker på at pianisten vil tage sig af en god præstation.

Pianistudlejning til din fest, fødselsdag eller bryllupsfest

 

For mere information eller for at bestille en pianist, bedes du kontakte os. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen via telefon eller email. Du kan også anmode om et forslag via hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte Evenses. Vi hjælper gerne med at leje den rigtige pianist.

pianist huren diner 0
Pianist Thom
Smuk musik spillet af en top pianist i musikstilarter efter dit eget valg.
Fra:
2950,-Pris på forespørgsela
jazz pianist huren receptie bruiloft diner
Jazz Pianist Sven
Denne jazzpianist leverer smuk jazz og baggrundsmusik.
Fra:
2210,-Pris på forespørgsela
Pianist boeken bruiloft bedrijfsfeest
Klassisk pianist Harm
Bestil beroligende klassiske klaver pianist til underholdning under maden.
Fra:
2450,-Pris på forespørgsela
the piano show boeken
Piano Show
Pianoshowet er et muntert klaverunderholdnings show, hvor du kan komme med musikønsker.
Fra:
2145,-Pris på forespørgsela