Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Pianist

Pianist leje til din fødselsdag, bryllup eller firmafest? Vi ved booking bureau Evenses er glade for at hjælpe dig. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige pianister til leje til din begivenhed. I vores tilbud har vi klassiske pianister, jazz pianister og klaver-pop piansten entertainere. For mere smarte lejligheder kommer den klassiske pianist virkelig til sin egen. Jazz og pop pianist er velegnede til at give atmosfærisk baggrundsmusik. Pianistens entertainer gør en stor fest med sin sang og interaktion.

 

Pianisterne tager som standard et digitalklaver. Hvis du vil have et klaver eller flygel, kan vi også give det til dig. Vi udelukker værker med professionelle musikere. Alle pianister i vores tilbud er erfarne, velplejet og gode spillere. På denne måde kan du være sikker på at pianisten vil tage sig af en god præstation.

Pianistudlejning til din fest, fødselsdag eller bryllupsfest

 

For mere information eller for at bestille en pianist, bedes du kontakte os. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen via telefon eller email. Du kan også anmode om et forslag via hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte Evenses. Vi hjælper gerne med at leje den rigtige pianist.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.