Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Pop duo

Vil du leje en dukke duo til din fest, bryllup eller firmafest? Boekingskantoor Evenses tilbyder forskellige typer duoer, som en pop duo, men også en akustisk duo, jazz duo eller klassisk duo. Vores pop duos udfører eksisterende hits fra nu eller fra tidligere kendte kunstnere, både international og hollandsk musik. Vores hollandske duetter er klar til at efterlade en perfekt hukommelse af din lejlighed. Leder du efter et musikalsk duo? Via vores kundevenlige valghjælpemenu kan du bestille de bedste pop duos fra Holland og Belgien.

 

Evenses har en bred vifte af duoer til din fødselsdag, begivenhed eller firmafest til rådighed. Alle vores par er omhyggeligt udvalgt og screenet, så vi kan garantere dig den bedste kvalitet til din reservation. Popmusik er i dag ekstremt populær blandt unge og gamle og passer godt til enhver lejlighed, uanset om det er til din firmafest eller for at fejre dit gyldne bryllup. En duo er den ideelle besættelse, hvis et band er for stort eller en solist for skaldet. En duo gav rig, men ikke dominerende lyd til den perfekte atmosfære under dit arrangement. Vores duoer kan bruge en guitar, klaver, violin, kontrabas og selvfølgelig deres smukke stemme.

 

Lej pop duo til dit bryllup, firmafest eller begivenhed

 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have flere oplysninger om vores dukke duos eller hvad er muligt under din begivenhed? Derefter kan du altid anmode om et gratis tilbud eller ringe til vores kontor. Vi hjælper gerne med at gøre dit bryllup, fest eller anden lejlighed til en succes ved at bruge en dukke duo.

bassjackers boeken inhuren festival bruiloft
Bassjackers er en dansk DJ- duo, der har fået en stor international succes. Kan nu bookes p
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela