Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Sangere

Sangerbøger til dit fest, fødselsdag eller fødselsdag? Boekingsbureau Evenses tilbyder dig de bedste hollandske sangere til dit arrangement. Vi arbejder udelukkende med professionelle kunstnere med stor erfaring. Vores musikere kan bestilles i alle former for forskellige stilarter. På denne måde kan du leje en pop, jazz, blues, soul og sangere til at udføre cover. Du kan også ansætte sangere, der ledsager deres forestilling selv. Vi har en række sanger-guitarister, sangerpianister og sanger DJ'er til rådighed.

 

Når du leder efter en kunstner til dit bryllup i baggrunden for din drink, kan du ansætte vores sanger - pianist. Hvis du foretrækker at bestille en sanger, der udfører popmusik til dit drev i showet, kan du bestille vores allround sanger. Vil du have fest musik til din fødselsdag og vil du gerne reservere en af ​​vores berømte kunstnere? Vi tilbyder dig en række kendte hollandske sangere, der opfylder dine bryllups ønsker. Udover vores hollandsktalende sangere er det også muligt at ansætte en hollandsk sanger. Ansøgninger til hollandske folkesangere kan laves på denne side.

 

Sanger leje til en uforglemmelig fest, begivenhed eller bryllup

 

Vores medarbejdere vil gerne kontakte dig for at besvare dine spørgsmål om at bestille en af ​​sangerne. Spørgsmål om leje af højttalere, belgisk musik, repertoar til jazz kunstnere eller prisen og omkostningerne ved at leje vores hollandske og flamske kunstnere, alt er muligt. Søg efter den perfekte performer - sanger nedenfor. Anmod om et gratis tilbud til din yndlingssanger.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.