Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Sangerinder

Vil du leje en sanger til din fødselsdag, bryllup, jubilæum eller fest? Evenses tilbyder dig en unik kunstner til enhver lejlighed. Fra hollandsk til belgiske sangere, ved booking agentur Evenses din mulighed vil blive opfyldt. Musikerne kan bestilles i forskellige stilarter, tænk på pop, blues, jazz, verdensmusik og klassiske kunstnere. Du kan selvfølgelig altid ansætte en vokalist, der ledsager sig på klaveret. Evenses tilbyder sanger-pianister, sanger-saxofonist og sanger-DJ'er.

 

Hvis du leder efter en performer for at gøre din lejlighed til en rigtig fest, så er en dj-sanger en god mulighed for at ansætte. Hvis du foretrækker nogen, der kun leverer baggrundsmusikken under en ceremoni, kan du bestille kunstner Suzy Jane eller Lisa-Marie. Vi tilbyder også velkendte hollandske kvindelige sangere eller en jazzsanger for at gøre din lejlighed unik og spektakulær. Ansøgninger til hollandske folkesangere kan laves på denne side og derefter let booket. Når du bestiller en af ​​vores berømte hollandske, er du garanteret en uforglemmelig aften.

 

Leje en sanger til din ceremoni, drikke eller fest

 

Ønsker du at lytte til levende musik i din reception, der er sunget af en af ​​vores kunstnere? For mere information om at leje vores sangere, kan du altid indsende en ikke-bindende ansøgning. Vores medarbejdere vil gerne kontakte dig for at besvare dine spørgsmål, selvom du allerede har booket en af ​​vores hollandske sangere eller sangere. Du kan selvfølgelig stille dine spørgsmål til enhver tid om højttalere, vores sangers repertoire og priserne på at ansætte en sanger.

harpiste helena huren event
Harpisten Helena
Bestil smuk harpemusik til din reception, åbningsceremonien, bryllup, eller middagsselskab.
Fra:
3450,-Pris på forespørgsela
Zangeres Evenses 0
Bestil en moderne dj kompineret med en liveoptræden sangerinde.
Fra:
6450,-Pris på forespørgsela