Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Stolmassage

Book stol massage til din placering? Vores massører kommer til din begivenhed! Du kan leje en stoles massage til din fest, konference, firmafest eller messe. Selvfølgelig kan dette også gøres i kombination med vores musikere, DJ'er og handlinger, så du har en komplet fortolkning af dit parti, arrangement, messe eller firmafest.

 

Massage leje på dit arrangement og festival

 

Vil du slappe af? Dette er ikke noget problem ved Evenses. Vi tilbyder vidunderlige stol massage til på stedet til din fest, bryllup, begivenhed og festival. Vi leverer kun professionelle massører, der ved præcis, hvad de skal gøre. Selvfølgelig kan gæsterne videregive deres ønsker og præferencer. De kommer på stedet med massage stol. En behagelig overraskelse for dine gæster, der vil nyde i fred. Derfor er en massage på stedet også perfekt til at tilbyde på en festival udover musik og yderligere underholdning. Massørerne tager deres ergonomiske stol, hvor de kan massere dine gæster uden at skulle komme ud af deres tøj.

 

Komplet pleje på stedet:

Vi leverer en komplet pakke. Massagen leveres komplet med massage stol og professionel massør på dit arrangement eller festival. Ud over de store byer (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen og Bruxelles) kan den bruges over hele Nederlandene og Belgien. Ønsker du mere information om leje af stoles massage? Kontakt os venligst. Vi hjælper gerne med dine spørgsmål om at ansætte stolsmassage på stedet.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.