Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Temafest

Ønsker du at ansætte en temafest til dit personale udflugt, hold udflugt eller udflugt? Vi har forskellige temafester tilgængelige på booking agenturet Evenses. Du kan tænke på festen temaer Apres-ski, Flower Power Party og Oktoberfest. Der vil blive tænkt på alt til temafesten fra festindretningen til musikken, tænk for eksempel på en DJ eller endda et godt coverbånd. Se vores hollandske sanger og sangere. Hvis du har andre tema party ideer til dine grupperejser, så kontakt os for at diskutere mulighederne for originale temafester.

 

Udover musikere har vi også andre muligheder, der passer til din temafest, f.eks. En fotoboks, fotograf eller et dejligt dansegulv, som kan tilføre ekstra atmosfære til dit arrangement. Eller til en børnefest i hjemmet en dejlig klovn, ballonklen eller type.

 

 

Hobby tema fest til dit personale udflugt, fødselsdag eller fest.

 

 

Har du allerede været begejstret for at ansætte en af ​​temafesterne eller har du stadig spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere eller anmode om et gratis tilbud. Vi er tilgængelige 24/7 for dig, både telefonisk og via mail. Vi hjælper gerne med mere information om at ansætte en temafest!

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.