Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Trance & Dance DJ

Vil du leje Trance DJ eller Dance DJ? Se her vores udvalg af kendte trance DJ'er og dance DJ'er. At bestille til dit fest, arrangement, klub, firma fest eller bryllup. Du kan vælge mellem en EDM DJ, dance DJ, trance DJ og hardstyle DJ.

 

Organiserer du en begivenhed, hvor en Trance DJ kan gøre det hele til en succes? Evenses er glade for at hjælpe dig med at tænke kreativt om den musikalske fortolkning af dit parti. Evenses har lavet et udvalg af velkendte Trance DJ'er, der er velegnet til små arrangementer som reception, bryllup, medarbejderfest eller åbning. Selvfølgelig kan de berømte Trance DJ'er også bruges på store partier såsom festivaler, firmafester, studentfester og firkantede fester.

 

Trance DJ og Dance DJ leje til bryllup, fødselsdag og selskabsselskab

 

Uanset om din begivenhed er lille eller stor, har Evenses en Trance DJ til rådighed for alle typer arrangementer. I Evances sortimentet af Trance DJs kan du tænke på bl.a. Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten og Paul van Dyk. Evenses tilbyder ikke kun kendte Trance DJ'er, men også ekstramateriale til at gøre din fest til en succes. Tænk på omfattende DJ-udstyr som Pioneer-turntables, en luksus DJ-messe, lyseffekter, men også lydforstærkning, som kan være nødvendigt for din store begivenhed som en festival. Har du spørgsmål om Evenses udvalg af velkendte Trance DJ'er? Kontakt os venligst.

paul elstak boeken huren feest evenement
Vil du have en gammeldags DJ til din fest? (Happy) Hardcore DJ Paul Elstak er løsningen!
Fra:
2999,-Pris på forespørgsela