Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Urban kunstnere

Urban leje cykler til din fest, fødselsdag eller by parti? Du kan bestille hollandske hip hop kunstnere til enhver lejlighed via booking agentur Evenses. Du kan tænke på berømte hip hop-kunstnere, der udfører solo som Jebroer eller Boef. Men også til hollandske kunstnere, der leverer det bedste hollandske hip hop som band, selvfølgelig taler vi om broderskab her.

Urban kunstnere er blevet meget populære på kort tid, hollandske sangere som Ronnie Flex er et eksempel på dette. Med hans hit "Zusje" blev han kendt i et fald. Hitten Drank & Drugs fulgte snart med rapper Lil Kleine. Rapperen Lil Kleine startede i 2014 som præsentant for radioprogrammet Hip Hop NL, og desuden har Jorik Scholten to albums til sit navn, WHOP! og alene.

 

Lej by kunstnere til dit fest, fødselsdag eller festival

 

En by kunstner fra de nederlandske topbøger? Vi er altid til din tjeneste for at rådgive dig om, hvilken kunstner med hiphop-musik der passer bedst til din fest. Du kan også anmode om et tilbud, der angiver de samlede omkostninger. Evenses arbejder med en altomfattende pris, så der er aldrig uventede omkostninger bagefter. Book din by kunstner og oplev din begivenhed som en aften ude! Se vores komplette udvalg af kendte urban kunstnere her.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.