Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Urban/ Latin DJ/ Top 40 DJ

Urban / Latin / Top 40 DJ bøger til din fødselsdag, jubilæum, bryllup eller firmafest? På Evenses er du på den rigtige adresse for dette. Vi hos Evenses tilbyder et stort udvalg af velkendte Urban, Latin og Top 40 DJs. De er DJs med de bedste top 40 hits og playlister for at give en smuk fest til dig og dine gæster. Du kan tænke på DJ'er som The Partysquad, DJ Dyna og Lady Bee. Partysquad er kendt for sine top 40 hits. Jeg går hårdt og Katastrofe sammen Ali - B og Yes - R. DJ Dyna og Lady Bee har gode Urban og Latin playlister.

 

Urban DJs / Latin DJs / Top 40 DJs har været på toppen af ​​de 40 bedste kort flere gange. De udfører i hele Holland og Belgien under forskellige møder. De giver de bedste DJ melodier i forskellige genrer på festivaler, firmafester eller bryllupper hele året. Vi hjælper gerne med at bestille en af ​​disse berømte hollandske Urban / Latin / Top 40 DJ'er.

 

Urban DJ / Latin DJ / Top 40 DJ leje til din fødselsdag eller firmafest

 

Vi hos Evenses hjælper og råder dig til at vælge en DJ. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at rapportere noget om din reservation, bedes du kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde passende underholdning. Du kan nå os 24/7 pr. Telefon eller via mail.

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.