Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Vinyl DJ

Book Vinyl DJ? Book en god vinyl dj med et godt supplement til din begivenhed eller bryllup. Disse DJ'er tilbyder hver især en unik stilpakke og musikgenrer. Så det er helt op til dig hvordan og hvorledes det skal se ud. Måske er du en person med tilhørsforhold til 1970'ernes musik. Eller foretrækker du Disco, House, Techno eller Funk musik til dit arrangement? Næsten alt er muligt. Diskjockeys har en rækkevidde på 10.000 + elpees. Så tøv ikke med at spørge om et billede på forhånd. 

 

Alle Vinyl DJ'er er blevet personligt og omhyggeligt udvalgt af Evenses. Vi kræver, at handlingen er professionel og dermed også underholdningen. Vi kan helt sikkert sige, at hver dj i vores katalog er en erfaren dj. Vi er privilegerede og heldige med at have et ekstraordinært udvalg af Vinyl DJs hos Evenses. Vi kan altid levere dine ønsker. 

Lej Vinyl DJ til dit fest, jubilæum eller begivenhed

Er du interesseret i at bestille en Vinyl DJ? Du er velkommen til at anmode om et gratis tilbud. Vi beregner derefter en samlet pris for dig. På Bookingbureaut Evenses har vi mange typer og genres af dj. Allround DJs, Drive-in shows, berømte DJ's og meget mere. Se nedenfor for en oversigt og leje en Vinyl DJ.

 

Hvis du har spørgsmål eller sidder inde med nogen ønskevalg? Så skriv ind til os på tlf: 78755977 eller mail: [email protected] 

 

dj vintage boeken feest
Vinyl DJ 'Vintage'
Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er og bærer dig rundt på en musikalsk rejse.
Fra:
3710,-Pris på forespørgsela