Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Vinyl DJ

Leje Vinyl DJ? At ansætte en god vinyl deejay er et godt supplement til din begivenhed eller bryllup. Disse DJ'er tilbyder hver især en unik stilpakke og musikgenrer. Så det er helt op til dig i hvilken stil aftenen vil være. Måske er du en person med tilhørsforhold til 1970'ernes musik. Eller foretrækker du Disco, House, Techno eller Funk musik på dit arrangement? Næsten alt er muligt. Diskjockeys har en rækkevidde på 10.000 + elpees. Så tøv ikke med at spørge om et billede på forhånd, de har sikkert det.

 

Alle Vinyl DJ'er er blevet personligt og omhyggeligt udvalgt af Evenses. Vi kræver, at handlingen er professionel og så underholdende som muligt. Vi kan helt sikkert sige, at hver diskjockey i vores tilbud er en erfaren og vellykket handling. Vi er privilegerede at have et ekstraordinært udvalg af Vinyl DJs hos Boekingsbureau Evenses. Enten kan vi / altid levere en fremtrædende handling.

 

 

Lej Vinyl DJ til dit fest, jubilæum og begivenhed

 

Er du interesseret i at bestille en Vinyl Deejay? Du er velkommen til at anmode om et gratis tilbud. Vi beregner derefter en samlet pris for dig. På Boekingsbureau Evenses har vi også mange flere typer handlinger. Allround DJs, Drive-in shows, berømte DJ'er og meget mere. Se nedenfor for en oversigt og leje en Vinyl DJ:

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.