Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Violinist

Ønsker du en violinist at skabe en perfekt stemning under din middag, bryllup eller modtagelse? Du er på den rigtige adresse hos booking agenturet Evenses. Du kan leje en violinist med os for at gøre din virksomhedsfest, kongres eller gala en succes. På Evenses kan du bestille violinister som solist, som duo eller som ensemble. Når du bestiller en duo, kan violinen kombineres med et andet musikinstrument som en viola, klaver eller cello. Dette er garanteret at være tilfældet med et ensemble.

 

En hollandsk violinist kan ansættes for at spille stille baggrundsmusik såvel som forgrundsmusik under dit bryllup, åbning eller aftensmad. De fleste violinister, der kan bookes hos os, spiller klassisk musik. Derudover har vi en duo med en violin og guitar, der spiller jazzmusik og en duo der kan spille popmusik på din begivenhed ud over klassisk musik. Alle vores violinister er professionelle musikere og kandidater fra konservatoriet.

 

Lyde af en violin skyldes vibrationer fra violinstrengene, fordi violinisten eller violinisten med en bue bevæger sig over violinstrengene. Tre instrumenter tilhører fiolinfamilien, nemlig violin, violinen og celloen. Denne række strengede instrumenter er fra lille til stor.

 

Violinist leje til din middag, bryllup eller modtagelse

 

Kontakt Evenses for at spørge om mulighederne. Vi er ledige 24/7 og ser frem til at opfylde dine behov. Derudover kan du anmode om et tilbud uden forpligtelse via denne hjemmeside.

violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren
Mangler du beroligende baggrundsmusik? Bestil denne klassiske violinist allerede idag!
Fra:
2590,-Pris på forespørgsela