Filter

Event type

Budget

til

Underholdning

Vores partner

Evenses er et voksende, ejerforvaltet underholningsbureau med hovedkontor i Holland. Det blev grundlangt i 2010 af Thomas Verheulen, holdet i holland er under hans ledelse. Efter udvidelsen til Belgien, blev fuss og et selvstændigt team for det tyske marked grundlagt, med specialitet i levering af underholdningstjenester. På eventbranchen har det været på vækstvejen i årevis, dermed også i Tyskland. Denne enorme potentiale er derfor blevet anerkendt af virksomheden, og stræber løbende efter udvidelse. På baggrund af mange års erfaring, har partner Schaften og Breiten et netværk med mere end 700 succesfulde arrangementer, som derfor har løftet virksomheden.

Vi leverer til tiden, punktligt og til din fulde tilfredshed! ifølge mottoet på hollandsk ‘’Der er ikke sådan noget’’ Vi afviser ikke spørgsmål og giver vores bedste, frem for ikke at være kreative. Mænd Længe siden voksede vi ud af vores tidligere kernekompetencer og nu også i udlejning af oplyste disco dansegulve. Markedsleder i Tyskland har fremragende fotografer ved hånden og en række usædvanlige underholdningshøjpunkter til din Begivenhed Parat. Saxofon fra spillet del scal bære over artikuleret akrobat gennem til selvudløsende billed boksning har alle potentiale til at afrunde din begivenhed og gøre det uforglemmeligt.

Vores repertoire omfatter utallige solo kunstnere, bands, DJ’er og kunstnere, så vi kan musikalsk, støtte enhver eventyr under lyst. Længe siden, voksede virksomheden, denne gang med mulighed for at udlejning af oplyst disco dansegulve. I Tyskland er vi markedsleder og dertil udstrålet med fremragende fotografer. Derudover, har vi underholdningshøjdepunkter som er stillet parat til din næste begivenhed. Planlægger du dit drømme bryllup, barnets fødselsdag, bedstemors fødselsdag eller den frygtede halvtreds årsfødselsdag. er der igen besøg på messen, eller en firmafest? Lad os inspirere dig og rådgive dig gennem vores ekspertiser. i samarbejde med dig, finder vi den perfekte løsning til dit arrangement, med garanti for pengene.

 

Ingen resultater fundet.

Der blev ikke fundet nogen handlinger med dine valgte parametre. Fjern eller skift filtre for at finde handlinger:


× Nulstil alle filtre.
× Nulstil budget.
× Nulstil event type.