Madvogn

Du vil leje en madvogn til din begivenhed, festival, firmafest eller fødselsdag? Madvogne er ganske populære nu. Du kan simpelthen ikke gøre noget mere uden madservering fra madvogne på festivaler - så har du tænkt på at leje en madvogn til din begivenhed? Skab fornemmelsen af en festival på din begivenhed ved at leje madvogne. En madvogn tilføjer noget socialt, da du ofte vil finde gæsterne i færd med at tage billeder af sig selv foran en madvogn. Madvogne tilføjer også en varieret æstetik, som giver en autentisk følelse. Disse mobile køkkener kan placeres overalt, og en madvogn sørger for, at din festival, firmafest eller bryllup når det ekstra stykke. Madvogne kan takke musikfestivaler for deres popularitet, og som følge heraf er der nu organiseret landsdækkende madfestivaler, hvor man kan smage lækre gaderetter.

Madvogne findes i forskellige størrelser, farver og menuer fra alle mulige forskellige lande. Du kan vælge hvilken stil madvognen skal have for bedst at passe til din begivenhed. Menukort vil blive lavet, der viser de tilgængelige muligheder på hver madvogn og kan tilpasses efter dine præferencer. Du kan vælge udformningen af ​​menukortene til madvognen.

Lej en madvogn, madservice eller madboder til din fest.

En anden madservice, der er værd at overveje, er en god madbod. Vi har blandt andet en bod for pommes frites og en for belgiske vafler, der kan lejes. Hvis du er interesseret i en anden form for madbod, så tøv ikke med at kontakte os, da vi har mange muligheder for madservice. En madvogn er en perfekt partner til Evenses Fotobuzz. Fotobuzz er en fotovogn med udseendet som en folkevognsbus, der passer perfekt til temaet. Du kan også kombinere en madvogn godt med et band eller en cocktailbar. Vores madvogne har med succes tjent på forskellige arrangementer. De madvogne du kan bestille hos Evenses er opført med en alt-inkusive pris, som omfatter kørselsomkostninger, udstyr og andre fornødenheder. Hos Evenses tager vi os af din begivenhed, så du kan bruge din tid på at nyde den. For spørgsmål eller et uforpligtende tilbud inviterer vi dig til at kontakte en af ​​vores medarbejdere, som vil være glade for at hjælpe dig med at finde din madvogn.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.