Magisk spejl

evenses-magisk spejl

Magisk Spejl

Foto booth har eksisteret i et stykke tid og har sikkert været til stede til din fest, men nu er der en ny trend .. Magic Photo Mirror. Vi er meget begejstrede for denne nye trend, og for nylig kan du også bestille fotospejl hos os. Det virker næsten magisk, et spejl, der tager billeder af gæsterne, mens de er optaget af at vedtage den bedste eller skøreste udseende. Med et simpelt tryk på spejlet begynder det at tælle ned, hvorefter billedet vil blive taget. Photo Mirror vil forbløffe dine gæster, det er magisk!

Ved arrangementet er fotospejlet med flotte bollards og røde ledninger. Ved spejlet er der også en kuffert med forskellige egenskaber, også kendt som rekvisitter, som kan bruges til at "klæde sig op med". Du kan udskrive ubegrænset med vores Photo Mirror, og billederne bliver digitaliseret senere via WeTransfer. Som en ekstra mulighed kan du vælge en selvvalgt eller designet ramme, f.eks. Med dit navn eller logo.

Photo Mirror inkluderer:

- Ubegrænset udskrivning

- Unik fotoramme designet til dig

- Kuffert fuld af rekvisitter

- Barrierer og røde ledninger

- Digitale billeder senere via WeTransfer

Ønsker du at bestille Photo Mirror til din firmafest, bryllup eller begivenhed? Kontakt os uden forpligtelse. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.