Et indblik i Maiken og Martins bryllupsforberedelser

bryllup.jpg

Den store dag

Her får du et indblik i Maiken og Martins bryllupsforberedelser.
Det kan være meget spændende og på nogle måder overvældende at planlægge sit eget bryllup. Der skal arrangeres meget og tænkes på alt fra gæsternes siddeplads til arrangementets musikalske indslag. Normalt har man høje forventninger til ens bryllupsdag, så man vil gerne have at alt er planlagt perfekt ned til mindste detalje. Det kan dog antages, at meget få af os har erfaring med at organisere og planlægge et bryllup.

Dette behøver dog ikke være et problem: Evenses hjælper dig med planlægning og arrangering af underholdning, så dit bryllup bliver lige som du drømmer om. Nedenfor kan du læse mere om Maikens, musikerens og event manager, Robins, oplevelse af arrangeringen af brylluppet.

Hvad synes du om kontakten med Evenses undervejs?

Under bookingprocessen havde jeg naturligvis en masse spørgsmål, især hvad angår musikstil og referencer til den valgte DJ eller hvad vi generelt kunne forvente af hans optræden. Robin forsikrede os om, at vores ønsker og ideer kunne realiseres og DJén kunne optræde med de sange og genre som vi ønskede os. Det beroliger dig i et sådant øjeblik. Du skal selvfølgelig tage de rigtige beslutninger så du får den fedeste underholdning, det var derfor dejligt at have Robin som kunne hjælpe os med at tage stilling til de forskellige muligheder. Især i betragtning af det meget brede repertoire af potentielle musik, som Evenses tilbyder kunden, er det vigtigt ikke kun at lytte til dine personlige præferencer, men også at få professionelle råd om hvad der passer godt til et bryllup.

Robin opfyldte dette ønske mere end tilfredsstillende. Vi ønskede det bredest mulige udvalg af sange og genrer, så han foreslog den all around DJ Maximuss til os på det tidspunkt: Det passede perfekt til vores bryllup.

Med tilstrækkelig tid mellem bryllups begivenheden kontaktede vi kunstneren personligt og sendte vores specifikke sang anmodninger til ham. Kort tid senere fik vi et positivt svar, hvor DJ´en forsikrede os om, at han havde forberedt alle sangene og ville med glæde spille dem på dagen til vores bryllup. Fantastisk for os, for med det var vores største bekymring simpelthen forsvundet! Ligesom os, havde Robin også kontakt med DJ'en og fortsatte med at støtte og hjælpe os i forberedelsesprocessen.

Blev dine ønsker opfyldt?

Alle vores ønsker og forventninger blev 100% opfyldt og endda overgået! DJ Maximuss spillede vores yndlingssange, skabte en god atmosfære til brylluppet. Alt var perfekt, du kunne tydeligt mærke at han var meget engageret i at skabe et uforglemmeligt bryllup gennem sit musikalske bidrag. Jeg vil helt sikkert bruge Evenses igen til mine fremtidige events.

Hvad synes DJ Maximuss om brylluppet?

For mig er det det fedeste at kunne give som “gave” at underholde bruden, brudgommen samt deres gæster og at være i stand til at bidrage til en vellykket succesrig fest.
Det forberedende arbejde i den livlige udveksling med Robin gik gnidningsfrit, alle vigtige oplysninger og detaljer blev videregivet og klart drøftet, så potentielle misforståelser og problemer blev undgået fra starten.

Evenses er primært kendetegnet ved dets bemærkelsesværdige høje kundeforhold: Kundens individuelle ønsker, præferencer og ideer kommer altid først i hele bookingprocessen, og resten af ​​begivenheden eller den ønskede underholdning er nøjagtigt tilpasset dette. Selvfølgelig, dette tager lidt mere tid, men det er nøjagtigt, hvad der resulterer i at jeg som DJ kan leverer det bedste show som passer gæsterne og parret.

Jeg har arbejdet med Evenses mange gange før, og hver gang har det været en succes! Så personligt er jeg mere end tilfreds med at samarbejde med et kvalificeret bookingbureau som Evenses. Såvel som kunstner som kunde tages en masse arbejde og ballast fra forberedelsen og organisationen: På denne måde forbliver kunden helt afslappet, og jeg kan optimalt forberede mig.

Hvordan ser Robin tilbage på arrangeringen af ​​brylluppet i dag?

Da Maiken kontaktede mig, havde vi en måned på at forberede reservationen. Gennem en samtale var jeg i stand til klart at identificere præferencer for bruden og brudgommen fra starten. Jeg anbefalede DJ Maximuss som en passende musikalsk indslag. Jeg vidste han passede til parrets musikalske ønsker og Evenses havde arbejdet meget succesfuldt med ham flere gange, så jeg vidste at det var en meget professionelle dj som med garanti ville leverer et godt show.

Alt i alt er det nøjagtigt det, der er mest vigtigt for mig og alle andre Evenses-kolleger i vores arbejde: At kunden kan nyde en succesrige begivenhed uden nogen bekymringer.

Skal vores event managers også hjælpe dig med forberedelserne til dit bryllup? Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder.Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!