Maiken og Martins bryllup

bryllup MM.jpg

Den store dag

Bryllupsfest for Maiken og Martin: Et indblik i arrangeringen og forberedelserne af deres særligt store dag ...

Det kan være meget spændende og på nogle måder overvældende at planlægge dit eget bryllup. Der skal arrangeres meget og tænkes på alt fra gæsternes siddeplads til arrangementets musikalske rammer, alt skal være perfekt forberedt til den mindste detalje. Det kan antages, at meget få af os har erfaring med at organisere og booke den rigtige underholdning til sådan en stor og betydningsfuld begivenhed.

Dette behøver dog ikke være et problem: Evenses garanterer dig en simpel og vellykket formidling, planlægning og arrangering af underholdning på det fineste, som du og dine gæster sent vil glemme.

Vi vil gerne give dig et indtryk af, hvordan processen fra den første søgning til den ultimative nydelse af førsteklasses underholdning faktisk fungerer på dit arrangement. Interviewpartnere er bruden Maiken, DJ Maximuss, der leverede den rette musikalske underholdning til brylluppet, og vores event specialist, Robin.

Hvornår fandt dit bryllup sted?

Vi blev gift den 25. juli 2019 på slottet i Thüringen. En uforglemmelig dag, som vi og vores gæster stadig ser tilbage på med stor glæde.

Hvordan fandt valget på Evenses som arrangør?

Til vores store dag og den valgte placering ledte vi naturligvis efter tilstrækkelig, men særlig musikalsk underholdning. Efter at vi havde søgt mere eller mindre alt fra hoved til hale på netværket, stødte vi endelig på Evenses hjemmeside, som straks tiltalte os. Efter at vi blev bekendt med det omfattende sortiment, endte vi med at booke DJ Maximuss. Hvert yderligere trin i bookingprocessen, fra den første anmodning til begivenheden, havde vi en masse kontakt med Robin. Det gjorde tingene meget lettere, og vi kunne virkelig godt lide det generelt!

Hvad synes du om kontakten med Evenses undervejs?

Under bookingprocessen havde jeg naturligvis en masse spørgsmål, især hvad angår musikstil og referencer til den valgte DJ eller hvad vi generelt kunne forvente af hans optræden. Robin forsikrede os oprindeligt om, at vores ønsker og ideer kunne realiseres i enhver henseende og dermed beviste, at Evenses ville tilbyde en optimal service. Det beroliger dig i et sådant øjeblik: når alt kommer til alt gifter du dig kun én gang (i bedste fald) og så vil du selvfølgelig tage det rigtige valg til alt første gang. Især i betragtning af det meget brede repertoire af potentielle musik, som Evenses tilbyder kunden, er det vigtigt ikke kun at lytte til dine personlige præferencer, men også at få professionelle og transparente råd om, hvad der er bedst for dig selv og til begivenhedens forløb. Robin opfyldte dette ønske mere end tilfredsstillende. Vi ønskede det bredest mulige udvalg af sange og genrer, så han foreslog den all around DJ Maximuss til os på det tidspunkt: Det vat en fantastisk beslutning når jeg tænker tilbage på det!

Hvad synes du om kontakten med selve DJ'en?

Med tilstrækkelig tid mellem bryllupsbegivenheden kontaktede vi kunstneren personligt og sendte vores specifikke sanganmodninger til ham. Kort tid senere fik vi et positivt svar, hvor DJ´en forsikrede os om, at han havde forberedt alle sangene og ville med glæde spille dem på dagen for vores bryllup. Fantastisk for os, for med det var vores største bekymring simpelthen forsvundet! Ligesom os, havde Robin også kontakt med DJ'en og fortsatte med at støtte og hjælpe os i forberedelsesprocessen. Under alle omstændigheder var det meget vigtigt og nyttigt, netop fordi det var en så stor begivenhed som et bryllup.

Blev dine ønsker og præferencer opfyldt?

Alle vores ønsker og forventninger blev 100% opfyldt og endda overgået! Hele begivenheden er tilbage i vores og vores gæsters bedste minder: DJ Maximuss spillede vores yndlingssange, skabte en god atmosfære og indrammede festivalen mere end passende. Mange gæster gav os også meget positiv feedback på kunstneren, især med hensyn til hans lyd og hans helt egen fortolkning eller variation af musikken. Fra konstruktionen, til en førsteklasses lyd og lys kvalitet til den endelige sang, alt var perfekt, og håndteringen af ​​DJ'en var meget behagelig for alle tilstedeværende. Han var lige så begejstret og festlig som vi var, og du bemærkede tydeligvis, at han var meget engageret i at skabe en uforglemmelig festoplevelse gennem sit musikalske bidrag. Med en masse empati og en imponerende evne til at forstå, syntes han virkelig at opfatte hver af gæsterne og vidste, hvordan han kunne tilpasse musikken og den tilhørende humørkurve til situationen, så alle bare følte sig godt tilpas. Han spillede en stor rolle i at gøre det til et stort og uforglemmeligt bryllup for store og små.

Ville du bruge Evenses igen i fremtiden?

Så snart den næste ceremoni skal finde sted, vil jeg bestemt bruge Evenses professionelle hjælp til at planlægge og forberede underholdning. Den meget kvalificerede service og den meget hyggelige og høflige kundekontakt taler for sig selv. Medarbejderne opfører sig professionelt og reagerer meget individuelt på kundens ønsker. Den gode service tjener hurtigt sin tillid og efterlader kunden uden bekymringer. Evenses garanterer under alle omstændigheder en uforglemmelig og smuk begivenhed, så der er ingen grund til, at jeg vælger et andet bureau.

Hvad synes du (DJ Maximuss) om brylluppet?

For mig var det simpelthen dejligt eller på en måde en gave at underholde for bruden og brudgommen og deres gæster på denne aften og at være i stand til at bidrage til en vellykket succesrig fest. Jeg er selvfølgelig meget glad for, at alle reagerede så positivt på min præstation og nød musikken.

Det forberedende arbejde i den livlige udveksling med Robin gik gnidningsfrist, alle vigtige oplysninger og detaljer blev videregivet og klart drøftet, så potentielle misforståelser og problemer blev undgået fra starten og takket være Evenses kunne aftenen blive en fuldstændig succes. Evenses handler ikke kun om upersonligt skrivebord og computerarbejde, det er mere en meget transparent, åben og personlig virksomhed med rigtige mennesker, der står bag det og gør et meget godt stykke arbejde for kunden. Som et vellykket bookingbureau er det naturligvis ekstremt vigtigt at identificere den rigtige eller passende kunstner til den respektive begivenhed, og Evenses har mestret dette håndværk som intet andet.

Evenses er primært kendetegnet ved dets bemærkelsesværdige høje kundeforhold: Kundens individuelle ønsker, præferencer og ideer kommer altid først i hele bookingprocessen, og resten af ​​begivenheden eller den ønskede underholdning er nøjagtigt tilpasset dette. Selvfølgelig, dette tager lidt mere tid, men det er nøjagtigt, hvad der resulterer i den højt kvalificerede service og professionelle ordreydelse.

Jeg har arbejdet med Evenses på mange optrædener, og hver gang var det en fuldstændig succes! Så personligt er jeg mere end tilfreds med at samarbejde med et højt kvalificeret bookingbureau som Evenses. Såvel som kunstner som kunde tages en masse arbejde og ballast fra forberedelsen og organisationen: På denne måde forbliver kunden helt afslappet, og jeg kan optimalt forberede mig til min kommende forestilling og dermed gøre folk som Maiken og Martin glade!

Hvordan ser Robin tilbage på arrangeringen af ​​brylluppet i dag?

Jeg var i kontakt med Maiken lige fra det første sekund af hele bookingprocessen. Vi havde en måned på at forberede reservationen, gennemføre den og til sidst oprette en uforglemmelig begivenhed. Gennem den personlige udveksling var jeg i stand til klart at identificere præferencer og præferencer for bruden og brudgommen fra starten og tilpasse den anden underholdningsorganisation nøjagtigt til dine individuelle ønsker. Jeg anbefalede DJ Maximuss som en passende musikalsk underholder, for på den ene side svarede dette til parrets musikalske præferencer, og på den anden side har vi arbejdet meget succesfuldt med ham flere gange. En DJ kan også tilpasse sig meget godt og fleksibelt til de individuelle forhold ved en begivenhed og skabe en passende atmosfære. Efter reservationsbekræftelsen sendte Maiken og Martin mig en liste over alle deres sanganmodninger, som jeg videresendte til artisten en til en, fordi den gennemsigtige kontakt mellem alle involverede parter er meget vigtig for os i en sådan sag.

DJ'en havde nu en meget god idé om kundernes ønsker og krav og var i stand til optimalt at forberede sit udseende i overensstemmelse hermed. I det næste trin kontaktede kunstneren personligt bruden og brudgommen, som det er sædvanligt med os. På denne måde kunne hele begivenheden diskuteres og afklares igen i detaljer, spørgsmål stilles ubesvarede og alle kundens ønsker implementeret. Alt i alt er det nøjagtigt det, der er mest vigtigt for mig og alle andre Evenses-kolleger i vores arbejde: At kunden kan nyde hans succesrige begivenhed uden nogen bekymringer, derfor er vi her!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.